Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
TF10ka - 10.000 m na atletski stezi

atletski stadion Domžale, sobota, 22. avgust 2009 od 9. ure dalje

Po lanski uspešni premieri vas spet vabimo na pri nas redko prireditev - rekreativni tek na atletski stezi. Poleg TF10ke je le še 5km tek v Novi Gorici namenjen rekreativcem, da preizkusite svojo hitrost (in vzdržljivost) na tartanski stezi.

PRIJAVE

Prijavili se boste lahko od 3. avgusta 2009 od 12. ure dalje. Prejšnjih prijav ne sprejemamo. Na voljo je 200 startnih mest v petih skupinah.

Ob prijavi boste navedli tudi svoj ciljni oziroma željeni čas. Po tem času boste razvrščeni v eno izmed petih skupin. Pri izbiri časa bodite realni.

Prijava na dan prireditve je možna le izjemoma. Dovoli jo vodstvo tekmovanja.

PRISPEVEK ZA UDELEŽBO

Prispevek za udeležbo ob predprijavi je 12 EUR. Opravičujemo se za 100% podražitev glede na lansko izvedbo a imamo dva izgovora: elektronsko meritev s pomočjo Championchip tehnologije in tekaške majice. Vsak udeleženec prejme tudi diplomo.

Prispevek boste poravnali na dan prireditve ob prevzemu startne številke. Pripravite drobiž ;)

Prijava na dan prireditve (le izjemoma) bo vredna 20 EUR.

KATEGORIJE

1. absolutno ženske
2. absolutno moški

3. ženske do 29 let (1980 in mlajše)
4. ženske od 30 do 39 let (1979-1970)
5. ženske od 40 do 49 let (1969-1960)
6. ženske od 50 do 59 let (1959-1950)
7. ženske 60 in več let (1949 in starejše)

8. moški do 29 let (1980 in mlajši)
9. moški od 30 do 39 let (1979-1970)
10. moški od 40 do 49 let (1969-1960)
11. moški od 50 do 59 let (1959-1950)
12. moški 60 in več let (1949 in starejši)

Prve tri in prvi trije uvrščeni v obeh absolutnih kategorijah prejmejo pokale.
Prve tri in prvi trije uvrščeni v vseh starostnih kategorijah prejmejo medalje.
Vsi udeleženci prejmejo diplome.

URNIK

od 08:00 do 30 minut pred startom vaše skupine - poravnava prispevka in prevzem startne številke
09:00 start 1. skupine
10:20 start 2. skupine
11:30 start 3. skupine
12:30 start 4. skupine
13:20 start 5. skupine
14:15 objava neuradnih rezultatov
14:30 podelitev priznanj
15:00 zaključek prireditve in vabilo na druženje

DRUGO

Za garderobe in tuše bo poskrbljeno v okviru športnih objektov AK Domžale.

Po prireditvi načrtujemo druženje v Restavraciji Repovž prek ceste nasproti stadiona.

O podrobnostih in dopolnitvah razpisa vas bomo sproti obveščali na tem mestu.

PRIREDITELJI

Za vas se trudimo:

Tekaški forum aka ŠD ŠPiC
Zavod za šport Domžale
Atletski klub Domžale
Timing Ljubljana

Po imenih pa Tae in Ero s TF, Tomaž (AK Domžale) in Tadej (Timing), ki sestavljamo tudi vodstvo tekmovanja. Med prireditvijo lahko mene ali Tomaža kadarkoli pocukate za rokav, Tadeju pa bomo dali mir, da bo hitro in učinkovito uredil rezultate.

PROSTOVOLJCI

Kljub temu, da imamo prispevek za udeležbo, prireditev ni namenjena služenju ampak uživanju in druženju. Ves pridobljeni denar se nameni pokritju stroškov. Če bo kaj ostalo (optimisti do konca), bomo namenili v dober namen! Idejo za to že imamo.

Izvedbo nam omogoča tudi sofinanciranje Fundacije za šport. Brez tega bi bila izvedba precej težja. Hvala FŠO!

Prosimo vas, da nam po svojih močeh pomagate. Potrebujemo nekaj prostovoljcev za delo na prijavnici in med tekmovanjem. V zahvalo prejmete majico za udeležence. V naprej hvala!

===

Sem še kaj pozabil? Nisem se nameraval tako razpisati a gotovo sem kako pomembno podrobnost izpustil. Zato pa imamo forum, da vprašate, ne? ;)

VABLJENI!!!
Evo mojega odgovora...jaz bi prišel v Domžale tudi peš. Ne tečeš vsak dan na stezi, na kateri so se ogrevali nogometaši FC Stuttgart, FC Happoel Tel Aviv in Izmet iz ''one kebabčinice iza ugla...''
Toda...nad, nad, nad vojvoda...lani ste bili do nas najpolčasnejših dosti bolj milostni. Nam..., kateri smo se z razdaljo, katera nam predstavlja skorajda, da ne rečem (saj veste kaj...) zahajajoče sonce na obzorju...morda zenit umirujočih manjšin v nerazvitem svetu...če ne že vpitje nemočnega belčka po odpravi aparthaida...
...pa...ali se res ne bi dalo dogovoriti, da bi mi, najpočasnejši...katerim je ena od želja, nekoč, nekdaj...doseči čas 59:59 na 10 K...lahko z našim rahlim drncem začeli, morda že ob 8:00 uri zjutraj. In tako...že nekaj čez deveto....sprostili tekaško stezo za vse mladce in mladenke...kateri si bodo v potu svojega medno...(pardon)...medosebnega rivalstva privoščili tek v času, katerem je nam zgoraj omenjenim zgolj nekaj, kar je nekdo v svoji popolni fantaziji in zakajenosti nekoč zapisal...

Povem vam spoštovani nad, nad, nadvojvoda...nobena tekaška majica ne bo ostala neporabljena, noben chip, nas ultra počasnih ne bo ostal neizkoriščen...celo jaz...''stari zaherjen kapelon'' obljubim, da bom na mestu, katerega ste si dovolili predlagati za analizo našega (ne)teka pustil vsoto, katere se ne bi sramovala nobena krčmarica v času Prešerna ne 'nje...

Bodem bil prijavljen. Če tudi se iz ''adrijanskega'' morja vrnem le nekaj dni pred tem dogodkom...sobival bom v teh težkih urah z vami...bratje in sestre. Če tudi bodo poveljnik, nam počasnejših, juriš zaukazali nekaj kasneje...ko bode sonce že višje na nebu...tam bom.

Nisem pa nikjer zapisal, da bom v tem primeru tudi tekel :mrgreen:

Torej...spoštovani g. Ero...če je le možno. Na tako (ali vsaj podobno...) vižo kot lani.

Brez zamere in LP!!!
Matjaž
Classix, a si ti pomislil, da bo še prišel še kdo drug, ki ni ravno iz Ljubljane, pa bi nas rad pred sončnim zahodom že iz posle vrgel ? :--

V glavnem pridem, sem vesel, ker je teden dni prej kot lani, ker zadnji vikend v mesecu avgustu sem vedno vsako leto službeno odsoten. Torej super, komaj čakam :clap:
Uporabniški avatar
 ero
hoj obema :)

začetek ob devetih je seveda kompromis. kot pravi Vreme, je za tiste bolj oddaljene že to zelo zgodaj. po drugi strani pa ne bi rad na stadionu preživel cel dan :) torej? upam, da se strinjaš, da je deveta ura prava.

sicer pa urnik ni zabetonirana zadeva. itak, da ga bomo prilagajali okoliščinam. čim manj, seveda, če se bo le dalo.
Classix napisal/-a:nad, nad, nad vojvoda...
Hrkhm, :-- Classix, ne kliči Pegaza, on je nadvojvoda v zapleteni hierarhiji TeeF grboznanstva.
Torej, vljudno predlagam, nagovarjaj gospodarja foruma s pravim nazivom "el comandante". :wink:
:mrgreen: Sicer pa si res lepo spisal domačo nalogo, z vsemi namigi in zabavljanji vred. Tole je vredno glasnega branja. :clap:
Če najpočasnejši začnejo "dan", potem se kaj hitro zgodi, da se že takoj na začetku podre urnik, ali pa najpočasnejše pomete metla....

Če bi začeli z najhitrejšimi v svežini ob 9:00 ali 9:30 in se potem držali urnika ter dali najpočasnejšim možnost , da se tudi dodobra nasončijo v tisti popoldanski urici tudi ne bi bilo slabo... Samo to najbrž urnik postavi na glavo :--

Predlog pač...

Sicer vidim, da je med skupinami res dovolj časa, le štart v času kosila njabrž nikomur ne godi..
ero napisal/-a:
PROSTOVOLJCI
Prosimo vas, da nam po svojih močeh pomagate. Potrebujemo nekaj prostovoljcev za delo na prijavnici in med tekmovanjem. V zahvalo prejmete majico za udeležence. V naprej hvala!

Prostovoljka številka ena se javlja, priskrbela bo tudi eno podobno dozo cukra kot lani. Tekla na žalost ne bo, ker naj bi se šparala za naslednji dan. :D
Z vsem napisanim se popolnoma strinjam, ter se hkrati ponižno opravičujem vsem sivim eminencam, katere sem v svoji brezbrižnosti napačno naslavljal. Pokoro bom opravil kleče.

LP
Matjaž
ero napisal/-a:hoj
Speedy, najpočašnejši startajo zjutraj, da ne tečejo v vročini. Lažje je šprinterjem odteči hitro desetko na soncu kot zen tekačem. Je tako?

To je res.
spela* napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Ero, jaz se poleg teka javljam še za uradnega fotografa, da malo dopolnimo lanskoletno zbirko fotk s steze.

Matjaž

Ti bom konkurenco delala. :D

No, prav. Jaz bom tebe, ti pa mene ... fotkala :D .

Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA