Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

14 dni pred 14. Ljubljanskim maratonom vas ŠD Maratonc in ŠD Šenčur vabita na tek po občini Šenčur - na 1. Šenčurski izziv.
Tekme Gorenjskega pokala se zaključijo konec septembra, v oktobru pa tekem v gorenjskem koncu ni več, zato smo se odločili, da pripravimo pred LJ maratonom še en hiter tek, ki Vam lahko služi tudi kot test pripravljenosti.
10km dolga proga je ravninska brez opaznejših vzponov ali spustov, prva polovica poteka v okolici Šenčurja, zadnji kilometri pa so po samem centru mesta.
Seveda nismo pozabili na najmlajše in tiste z nekoliko manj kondicije, po startu daljše preizkušnje bo tudi družinski tek v dolžini dobrega kilometra.
Po teku bo vse pričakalo okrepčilo - kaj boste dobili v prestolnici krompirja si lahko mislite :wink:

Vse se bo začelo in končalo v športnem parku Šenčur že ob 13ih, ko bomo pričeli z delitvjo štartnih številk.

Prijavnico in ostale informacije o teku pa najdete na teh straneh.

Vabljeni v Šenčur v soboto 10.10. 2009 :!:
valena napisal/-a:Ohoho tek v naši občini :clap: pa še termin ste res dobro izbrali! Mitja, kje se bo pa natančneje teklo? Obstaja morda kakšen zemnjevid z vrisano potjo?

Termin je premišljeno izbran, sama trasa pa tudi :wink:
Zemljevid oz trasa teka pa je objavljena na spletni strani - še bližnjica.
mitjas napisal/-a:
Termin je premišljeno izbran, sama trasa pa tudi :wink:

Me je že strah,da ni tudi pokopališče pri 8 kilometru premišljeno izbrano. :--(

Mi je v čast, da gre tek celo skozi našo vas! Bi bil greh,če ne pridem,pa še sliši se,da bo odlična organizacija. Da ne omenjam domačega slastnega krompirja!
Bo pa začetni del teka nudil tudi prelep razgled na hribe,ki bo še lepši, ko pospravijo koruzo,ki sedaj zastira pogled.
Iggy77 napisal/-a:...... in idealn test pripravljenosti pred Ljubljanskim maratonom.

...... a glede vnašanja hidratov na afterju :D
tudi testenika pred LM postreže s presežki, sploh, če se ti ne mudi preveč domov :roll:
Še ena nova na forumu in prijavljena na 1. šenčurski izziv... vztrajno tečem že 5. mesec in to bo moj 1. tekaški izziv.
Upam, da bo šlo. V petek mi je uspelo preteči za mene magičnih 10 km ampak čas ni bil preveč bleščeč...1 h in 10 min :( . No ja, 10. oktober je še tako daleč, da mi bo najbrž uspelo doseči za kakšno minutko krajši čas.
Vprašanje za tiste, ki te stvari že obvladate: so za takšen podvig potrebne posebne priprave ali enostavno prideš, tečeš in z lahkoto dosežeš cilj? :wink:
Anerina, tvoj dosežen čas na 10km je za začetnico odličen - mislim, da si lahko ponosna na napredek :D

Se pa zaenkrat nič ne obremenjuj s pripravami - to kar doslej delaš, je glede na rezultat čisto dovolj. Ti samo pridi uživat na tekmo. Itak bo svoje naredilo tekmovalni vzdušje, adrenalin in množica, ki te bo potegnila.

Dobrodošla :D
anerina, rollback ti je čist prav odgovoril. ko si začetnik je važno, da ob teku uživaš in se ne obremenjuj s časom, saj potem lažje tečeš.
meni se zdi, da bo tole en fajn tek in možnost za trening pred ljubljanskim maratonom. pa še termin - zgodnja jesen- je ta prav zadetek.
lpt. :D
Do dogodka je še daleč. Vendar sem se že danes tudi sam prijavil. Morda je to moja letošnja zadnja priložnost za zaključek "projekta 10k."

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com