Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji teka,
Športno društvo Dražgoše vas vabi zadnjo avgustovsko nedeljo na tek na Dražgoško goro. Tekma šteje za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih. Start teka bo ob 10:00 uri na Rudnem v Selški dolini. Za več informacij si oglejte razpis.

Lepo povabljeni,
Športno društvo Dražgoše
Odličen tek za gorske tekače :lauf: :!:
Zanimiv pa je lahko tudi za gledalce...v Dražgošah in na gori bomo (posebej, če bo lepo vreme) lahko preživeli lepo, aktivno nedeljsko dopoldne v prijetni družbi in tako storili nekaj dobrega tudi zase :D :juhuhu: .

LP, vencelj
Po Kg- 10 ki in Dovžanovi soteski se Gorenjski pokal nadaljuje v nedeljo s tekom na Dražgoško goro. Je lepa tekma, a mi ne ustreza konfiguracija, zato lani nisem tekmoval in sem se tudi že odločil, da ne bom več...tista o zarečenem kruhu je bila pa že velikokrat aktualna :?
Vabljeni!

LP, vencelj
tudi jaz bom prišel :) saj je predzadnja tekma gorenjskega pokala :) kot kaže (če bo vse tako kot mora biti) mi bo manjkala samo prva tekma 16 gorski tek pod kriško goro.no ja bo pa naslednje leto 100% :) če se ne odločim za projekta 21 in 42 ki me kar pošteno mika.Željko potencialna družba zate hehehe :)
lep pozdrav
Bojan mislim da kakega pretiranega čoftanja ne bo saj sem danes ko sem šel proti Vodiški bilo tako suho da se je prah kar dvigoval pod nogami. :D Ko sem slikal progo, da pripravimo fotooglef proge na spletni strani! :P No seveda je odvisno koliko ga bo zapadlo še čez noč!
Tudi jaz pridem jutri ampak zaradi teka na Vodiško planino in pa nekaj superg od BROOKS bom imel s seboj :D !
Lahkoten korak želim vsem skupaj!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA