Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

5. tekma slo treking lige je pred nami. 29.8.09 z pričetkom in koncem pri hotelu bor v preddvoru-ULTRA start ob 9.00(35km) 9.30 POHODNIŠKA(20km) 10.00 AKTIVNA(9KM) proga NI zahtevna,tako orientacijsko,kot tehnično,poteka po dobro shojenih-markiranih poteh( z nekaj možnostmi proste izbire)že ime pove,kje vse bomo hodili,aktivna pa je namenjena bolj ogledu zanimivosti preddvora in bližnje okolice (predvsem za tiste,ki čakajo tekmovalce in res manj pripravljene-bo tudi vodena -zato v to kategogijo prijavljene kjuke ne sodijo najbolj)obetajo se nam lepi razgledi in nekatere zanimive poti in točke,ki jih tudi obiskovalci KALIŠČA ne obiščejo prav pogosto. prijave do 26.8. na strani SLO treking lige,kjer boste našli tudi vse o trekingu.VABLJENI :D janezu,žine,iztok-sam LP ju
Hoj,

Sebi napisal/-a:Mogoče bi bilo fajn "uskladiti" te informacije še s tistimi, ki so na spletni strani treking lige: http://www.treking.si/sl/2009-okoli-storzica/info.html

Lep pozdrav,
S.

Hoj, razpis za trek Okrog Storžiča je popravljen in ažuriran. Morda bi dodal le to, da je rok za prijave 26 avgust 2009 in ne le 21 avgust 2009 kot je navedeno v razpisu. Testni tekači so potrdili, da so proge res lepe in uživaške :) tako da človek komaj opazi, kdaj je nabral toliko višincev :)
lpŽ
Spet mi nekaj ni jasno (za ultra traso) :oops:
glede na to, da je določena časovna zapora ali to pomeni, da je obstaja uradni "short-cut". Torej: da bodo tekmovalci, ki se bodo poslužili uradnega "short-cuta" (tudi če bodo na časovni zapori pred limitom) uvrščeni vendar za tistimi, ki so delali popolno ultro, kljub temu pa bodo tudi dobili dvojne točke. Je tako?

Ps.: ja, ja, blonT sem :evil:
še1PR napisal/-a:
Mato napisal/-a:Slišal na lastna ušesa :!: :!: :!:
Daj pliz prišepni! Da sem končno odločim ali pohodniška ali ultra! :)

ultra je 40km, pohodniška pa 20! Enostavno - ultra je 2x daljša! :-- pa še več višincev ima :-- :--
ker vidim,da je proga poznana,še nekaj podatkov(o poznani trasi)start hotel BOR v preddvoru,po dobro označeni cesti do maroca( kavica),po azimutu do prestiga(malo pivo),čez center(ogromno okrepčevalnic) do boltez bara(podatki za nadaljevanje) potem po obvoznici mimo(ali pa ne)pumpa bara(sponzor) v cilj-hotel bor.proga je primerna za vse z avtomobilom,malo manj za kolesarje,trekerji pa počakajte do sobote,ko imamo pripravljene tudi tri lepe trase za peš. :D :D v hotelu bor je možno tudi prespat(-20%),parkirna mesta pa so tudi pod gradom-pred jelovico ob glavni cesti,50m peš. počivajte in uživajte-oboji lp ju
Sebi napisal/-a:Spet mi nekaj ni jasno (za ultra traso) :oops:
glede na to, da je določena časovna zapora ali to pomeni, da je obstaja uradni "short-cut". Torej: da bodo tekmovalci, ki se bodo poslužili uradnega "short-cuta" (tudi če bodo na časovni zapori pred limitom) uvrščeni vendar za tistimi, ki so delali popolno ultro, kljub temu pa bodo tudi dobili dvojne točke. Je tako?

Odgovora pa ni in ni...
odgovor bo (žine),sicer pa preveč teorije lahko škoduje v praksi :D veliko bo jasnega v soboto po 12.uri,čisto vse pa ob 17.00 pred hotelom BOR,ko bo razglasitev ultre.vabimo pa tudi spremljevalce,da se podajo na aktivno-9km ničkaj zahtevne trase po lepotah preddvora.pa tudi 20km pohodniška orientacijsko ni zahtevna,uhojene, markirane poti po južnih pobočjih zaplate.zato ne odlašajte s prijavo lp ju
Sebi napisal/-a:
Sebi napisal/-a:Spet mi nekaj ni jasno (za ultra traso) :oops:

Odgovora pa ni in ni...

Eko odgovor. Predviden je le en uradni "short cut" s katerim se trasa ultre skrajša za cca. 25% ima pa tudi nekaj manj višincev in bo objavljena pred štartom ultre. Je pa še vedno daljša in zahtevnejša od pohodniške. Tekmovalci, ki bi se še pred časovno zaporo odločili za krajšanje (namenoma v pogojniku, ker mislim da takih sploh ne bo :D ) bodo uvrščeni za vsemi tistimi, ki bodo opravili popolno ultro. Ker pa bo trasa kljub krajašanju še vedno daljša in težja od pohodniške, smatramo da si zaslužijo dvojne točke.
lpŽ
Ker je vse jasno, kam in kako se bo šlo v soboto, sem se odločil prodati garminovo gps napravo eTrex Legend H! Cena in ostali podatki so v rubriki PRODAM.

JanezU, Žine & co., želim vam vse dobro in uspešno pri organizaciji ter izvedbi, vreme nam je pa itak vedno naklonjeno.
Za vratolomne vzpone in spuste sva se z Martinom-Jelenom pripravila na pobočjih Velikega Kleka, kjer slovenska beseda kar nekaj velja :wink:

se vidmo....s prstom na karti :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA