Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Svetovno prvenstvo v gorskih tekih za veterane
Zagreb, 12. september 2009

Po lansko leto osvojeni zlati medalji, ki jo je osvojil Marjan Zupančič in bronasti medalji, ki jo je osvojila Olga Grm, se bomo tudi letos udeležili svetovnega prvenstva v gorskih tekih za veterane.

Letošnje SP je za slovenske veterane še posebej vabljivo, ker je v naši neposredni bližini, nastop na Svetovnem prvenstvu pa nedvomno predstavlja za vsakega ljubiteljskega tekača poseben izziv.

Za nas pa prestavlja še poseben izziv ekipno tekmovanje, saj se zaradi bližine lahko udeleži dovolj tekače v vsaki kategoriji, kjer imamo lepe možnosti po dobrih ekipnih uvrstitvah. Ekipe so M-Ž 35, 40, 45, 50, 55 in 60+. Za ekipo se šteje najboljše tri uvrščene v kategoriji. Člani zmagovalnih ekip prejmejo zlate medalje.

Proga (opisana je v Informatorju in na spletni strani organizatorjev) se ves čas bolj ali manj enakomerno vzpenja, poteka po gozdnih poteh; dolga 8,5km ter ima 750m višinske razlike. Start je na obrobju Zagreba, cilj na vrhu Sljemena.

Podrobnosti: http://www.wmmrc2009.org/
Prijave – vsak udeleženec se mora prijaviti sam preko spletne strani:
http://www.wmmrc2009.org/?page_id=140&l ... ch_lang=en
Prijavnina je 375kun (50€)
Planiramo organizirano potovanje na tekmovanje in eventualno. nabavo enotne opreme – majic, itd.
Organiziran bo prevoz z avtobusom v soboto zjutraj in povratek po zaključku

Dušan PAVLICA (e-mail: dusan.pavlica@siol.net, tel: 041-634 750

Slika
Marjan Zupančič – svetovni prvak 2008 v Gorskem teku, kategorija M35

Slika
Olga Grm – bronasta medalja v kategoriji W55

Slika
Marjan in Olga - medalji na Svetovnem prvenstvu v Gorskem teku 2008

Slika
Nekaj udeležencev Svetovnega prvenstva v Gorskem teku 2008
Udeleženci svetovnega prvenstva, ko bodo na prvenstvo potovali z avtobusom, se mi morajo nujno javiti (ali na GSM ali po elektronski pošti), zaradi zagotovitve prevoza. Javiti je potrebno do srede, da se bomo v četrtek odločili glede prevoza. Bolj bo avtobus poln, cenejši bo prevoz.

Avtobus bo imel odhod v soboto ob 06:00 uri v Ljubljani s parkirišča pri Dolgem mostu.
Povratek po zaključku podelitve medalj.

V številu prijavljenih nas prekašajo Hrvatje, Italijani, Nemci in Čehi.
Dajmo se organizirati in prekosimo vsaj Nemce in Čehe, čeprav bi glede na bližino lahko tudi Italijane.
No, če že tukaj pišejo poročila in čestitke, bom pa kar nadaljevala

Ja, čestitke tudi z moje strani. Jej, kako bi vriskali, če bi se še vsa štiri četrta mesta v kolajne prelevila.
Ampak nič zato. Važno je sodelovati,pravijo...
Moj ZZ top je tudi sodeloval, a se je pri vpisnini tako zelo dopadel Missy-si, da ga je kar skenslala, namesto prijavila...In tako ga med rezultati NI! Ja, kej čmo... Babe so babe...
On pa je šel ko strela in bil z 49 minutami in še nekaj sekundami prav ta nartabeltaboljši Slovenec na cejlem svejti v tej kategoriji. Spet, kej čmo, če ni bilo drugih...

No, pritožbo smo že poslali, pa počakajmo, če bojo rešili zadevo...

Še mimo te pripombe tudi ne morem : na cilju bi pa vseeno le lahko bilo vsaj malo čaja in pa sadja. ( za tekmovalce, ne zame!) Pa je bila samo gola voda, ki je je za zadnje kategorije tudi zmanjkalo.
Pa obljubljeno tuširanje v hotelu je tudi padlo v vodo, vsi so z opremo odnesli na vrh vse za tuširanje, pa so lepo vse čisto domov odnesli, tako, da o kakšni zelo dobri organizaciji tekme za tak denar res ne moremo govoriti.

Spet bom jast tista, ki sam nerga, ma bom pa lepši spala, k bom spraznjena...
Dva tedna nazaj sem bila prehlajena do daske, zdaj lahko rečem, da sem prehlajena do tja do enih petih dask. Ne pridem in ne pridem k sebi. Najbrž je to za vse za nazaj, ker sigurno nisem bila vsaj deset let prehlajena.
Tako, da je moje tekmovanje kar lepo padlo v vodo. Sem pa zato seveda šla z mojim ZZ čem v Zagreb. In se odpravila na vrh Sljemena kar lepo peške. Meni se je ta proga tako dopadla, da mi je res kar žal, da se nisem udeležila tekme, ma kej čmo. Prav čutla sem, kako bi spet zmagala, ko bi ugledala ciljno črto...
Tako pa sem se šla samo fotografa, ki je poškljocal ta prve iz kategorij 35 in 40 in pa seveda vse naše Slovence, ki sem jih prepoznala. Če bi bili mi uštimani tako kot so bile ostale države, bi seveda poškljocala prav vse, tako pa se na prepoznavnost po enakem slovenskem dresu nisem mogla kaj dosti zanesti.
Čestitke še enkrat vsem sodelujočim in nasvidenje naslednje leto na Poljskem. Upam.
SLIKE:
http://picasaweb.google.si/zztopka/SVET ... EB1292009#

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com