Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Martin po novi progi

Tradicionalni Martinov tek in pohod bodo v Izoli pripravili v nedeljo, 8. novembra. To bo že 29. prireditev in tokrat bodo progo speljali na novo, ob morju.
Start in cilj bosta v Simonovem zalivu (San Simon). Tekači bodo tekli ob morski obali proti mestnemu središču, skozi izolsko marino, ob obali vzdolž parkirišča Lonka, po Sončnem nabrežju, ob obali Velikega trga (mandrača), po plaži Svetilnik, na koncu plaže bodo zavili desno proti cerkvi sv. Mavra, tekli po ulici sv. Petra, na njenem koncu zavili levo, proti obali, ki vodi nazaj na plažo Svetilnik in se po isti poti vrnili v Simonov zaliv.
Proga je dolga približno 7500 metrov. Martinov tek sodi v serijo Primorskih pokalnih tekov za člane in šteje za udeležbo. Prijave bodo začeli sprejemati ob 9. uri, pohodniki bodo na vodeni pohod odšli ob 10.30, tekači pa se bodo na progo pognali ob 11. uri. Vzporedno s članskim tekom in pohodom se bo odvijal tek otrok s posebnimi potrebami iz Centra za usposabljanje Elvire Vatovec iz Strunjana in iz Varnostno delovnega centra iz Kopra, tek v dolžini 1000 metrov bodo speljali okrog plaže v Simonovem zalivu. Rezultate bodo razglasili ob 13. uri.

V okviru Martinovega teka bo Društvo novinarjev športnikov SCIJ pripravilo državno prvenstvo novinarjev v teku.

VABLJENI V IZOLO!
No, pa smo dočakali toliko pričakovano in skoraj že zahtevano novo progo. Letos nisem imal tega v planu, no bo treba pogledat.
Prijetna relaksacija za tiste ki bodo prišli naravnost iz Sladkih6 :wink:
Na tej novi progi pa se bi dalo tudi hoditi (hitro) kajne?
Glede na traso mislim da je vsa asfaltirana (kar je za hojo poglavitno). Ker nimam tisti dan drugih tekem, me kar precej matra, da skocim tudi jaz v Izolo, ceprav sem pred par dnevi tekmoval na Italijanskem odprtem Prvenstvu v hitri hoji na 50km (bil sem 12 v casu 4.34'38"), to nedeljo imamo mednarodno tekmo v hitri hoji na klasicni trasi Milje-Trst (11.2km), naslednjo soboto pa v Gorici dezelni Miting za Trofejo Haloween v hoji na 5000m (steza). Je potreben predvpis?
Tekačiča napisal/-a:A letos ko mene ne bo :D

Kako si upaš to napisat? Veš da so jo zravnali prav zate, zdaj pa da te ne bo. To je konec teka v Izoli. Drugo leto ga ne bo več, al bomo pa spet v hrib sopihali. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA