Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sicer je na tale vikend že kar veliko prireditev, ampak mogoče bo pa vseeno koga mikalo! Miro mi je zagotovil, da je izredno lepa trasa, poleg tega pa je baje tudi Budimpešta lepa.

Jaz sem tik pred prijavo, urejam še zadnje stavri glede nastanitve...
Uporabniški avatar
 miro
Milkec , ali mi lahko zritaš kakšno povezavo za stran na kateri je prijavnica, jaz jo namreč ne najdem.
Mogoče se bomo prijavili še trije Slovenci.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
Tole je vstopna stran:

http://www.budapestmarathon.com

Tole je prva stran od malega maratona:

http://www.budapestmarathon.com/eng/half/wel/greet.php4

Od tu pa greš na Registration in potem izbereš način. Jaz sem si sprintal obrazec in ga poslal po faxu ter plačal preko VISE, pa sem dobil v enem dnevu odgovor, da je vse OK. Obenem pa sem se tudi preko njih uredil nastanitev.

Če ti pa še kaj ne gre, kar vprašaj...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Milkec, ce se prav spomnim, smo se v Sežani pogovarjali o skupni udeležbi. Verjetno letos ne bo slo, ker se pripravljam na triatlon 11.9, ampak, kaj veš :)
Uporabniški avatar
 milkec
No v Sežani smo se pogovarjali za unga, ki je konec maja, nekaj smo tudi tega omenjali! Jaz grem, če gre kdo zraven super, če ne pa drugo leto!
Uporabniški avatar
 miro
Danes prejel "potrdilo", da smo uvrščeni na startno listo.
Mogoče se bomo videli kje okoli stavbe kjer so prijave oziroma dvig številk za tujce.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
ful fajn...

a mi lahko na hitro razložiš kako to zgleda, ker si že omenjal dvig številk za tujce? zgleda, da že imaš nekaj izkušenj!

Jaz bom verjetno številko dvignil že kar takoj v soboto! Mogoče pa se le kaj vidimo! Po moje je še najbolj ziher kje v cilju, sam če se vam bo dalo počakati kake pol ure na moj prihod
Uporabniški avatar
 miro
Dvig številk za tujce je bil ponavadi v eni zgradbi - povprašaj ,kje je za tujce.
Mi bomo prišli v nedeljo malo pred štartom.
Zelo majhna možnost je da se bomo kaj videli predvsem zaradi množice tekačev . zelo pa bom vesel , če se bomo srečali.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA