Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vidiš, sem vedel, da bi te moral nekaj vprašati v nedeljo v Palmanovi. Ampak si mi zelo lepo zdaj sam odgovoril... Torej, zdaj javno oznanjam, da sem si to tekmo izbral za svoj prvi klasični maraton :laola

Koliko prej se je pa dobro prijaviti?
Upsi, zdaj sta pa dve startnini. A to pomeni, da se ni mogoče na 17ki odločiti, katero razdaljo boš tekel ali kaj?

za maraton:
€ 25,00 do 30.11. 2009
€ 30,00 od 1.12.2009 do 31.1.2010
€ 40,00 od 1.2. do 16.2.2010

za polmaraton:
€ 15,00 do 30.11. 2009
€ 20,00 od 1.12.2009 do 31.1.2010
€ 25,00 od 1.2. do 16.2.2010

Je pa mogoče tudi uradno dvigniti startne številke na dan prireditve, za tiste, ki niso iz domače regije.

Gudibag za maratonce:
Slika

Gudibag za polmaratonce:
Slika

In, upam, tudi tole ob progi:
Slika
Ehm, še eno vprašanje. (očitno sem danes res malo za luno :oops: ) Kje na uradni strani lahko najdem obrazec za zdravniško potrdilo? Že deset minut ga iščem... :bum:
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Mimogrede: a lahk kdo predlaga v januarju ali februarju kakšno 21 v bližini za kakšno kolektivno TF popotovanje? Organizacijo pa prevzamem jaz.

Verona, 21.2.2010 - maraton in polmaraton. Na 17 km se odločiš ali imaš dovolj ali se greš maraton. Lani nas je bilo kar nekaj :D

A bo organiziran avtobus TF in skupne prijave :?: :?: :roll:
ROSI64 napisal/-a:
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Mimogrede: a lahk kdo predlaga v januarju ali februarju kakšno 21 v bližini za kakšno kolektivno TF popotovanje? Organizacijo pa prevzamem jaz.

Verona, 21.2.2010 - maraton in polmaraton. Na 17 km se odločiš ali imaš dovolj ali se greš maraton. Lani nas je bilo kar nekaj :D

Sem takoj zraven :D , če bo zadeva organizirana, ker Palmanova je bila fenomenalna :laola !

LP Tomaž
tole pa še mene rajca, da se udeležim polovičke........
dvomim, da nas bo za cel bus prijavljenih.bo bolj ziher varijanta, da gremo z avti in v koloni ter spredaj tisti, ki je že bil tam, da se ne bomo kje zgubili in zalutali v Milano..... :mrgreen:
ROSI64 napisal/-a:
nana napisal/-a:

ROSI64 super, da si se javil! :D

Sicer pa nikjer na spletni strani ni navedeno, da so kakšne ugodnosti za skupinske prijave.
Bo kdo povprašal organizatorja?
raf napisal/-a:tole pa še mene rajca, da se udeležim polovičke........
dvomim, da nas bo za cel bus prijavljenih.bo bolj ziher varijanta, da gremo z avti in v koloni ter spredaj tisti, ki je že bil tam, da se ne bomo kje zgubili in zalutali v Milano..... :mrgreen:

Nered ima tudi avtobuse do 30 potnikov, toliko se nas bi pa verjetno nabralo. :D

klatez napisal/-a:Sicer pa nikjer na spletni strani ni navedeno, da so kakšne ugodnosti za skupinske prijave.
Bo kdo povprašal organizatorja?

Mislim, da italijanščino najboljše zna lonely, pa tudi že veliko izkušenj ima z italijanskimi maratonu, pa tudi Verona mu je dobro poznana. :D
Ljubljana-Verona 350 km

Lahko se organizirate in napolnite avtobus...ker vas bo veliko.

Če greste dan prej...rezervirate prenočišče in si še marsikaj ogledate.
Če pa greste na dan maratona...bo treba dovolj zgodaj iz Ljubljane (npr ob 4.30).

Organizator trenutno ni dosegljiv...vprašal pa bom kako je glede skupinskih prijav...in glede obrazca za zdravniško potrdilo (ali lahko uporabimo tistega od Lake Garda maratona).

Če še kaj vprašam...povejte.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA