Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
Marmeljat, če že đelata ne bo?
Uni lani je bil za prste obliznit, oba pravzaprav. Drevešček pa tudi lepo uspeva v idrskem bregu.

Slika
Uporabniški avatar
 zz topka
Marmeljat???
Imam polhno kakijeve marmeljat, ki pa je naši doma ne marajo, ker je nekam preveč gosta... Ah, ma zate , Loni, bi pa bla že O.K. Naši šporglavci pa naj si jo kupijo.

Tisti, ki mate radi pšenične kalčke >>>>>>>>>>> KALČKARJI----- kalčki bojo!!!!
Tisti, ki imate radi pšenične otrobe>>>>>>>>>>OTROBARJI-------- otrobi bojo!!!
Uporabniški avatar
 ROSI64
zz topka napisal/-a:Marmeljat???
Imam polhno kakijeve marmeljat, ki pa je naši doma ne marajo, ker je nekam preveč gosta... Ah, ma zate , Loni, bi pa bla že O.K. Naši šporglavci pa naj si jo kupijo.

Tisti, ki mate radi pšenične kalčke >>>>>>>>>>> KALČKARJI----- kalčki bojo!!!!
Tisti, ki imate radi pšenične otrobe>>>>>>>>>>OTROBARJI-------- otrobi bojo!!!

A bo v Vipavi tek ali kulinarični kotiček. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Jest pridem........................na oboje, na tek in kulinarični del. In po možnosti za uverturo že prej k mami na južno na drugo stran hriba...
Uporabniški avatar
 RoKo
Jes pa pridem sam tečt, še to na hitro, pol pa, ko zmeraj,delat. Še za polento menda ne bo cajta.
Uporabniški avatar
 zz topka
No, zdaj pa, vsi tisti, ki rabite iztek po Rimu in Sežani, >>>>> via Vipava.

Sam pa, bog ne daj, da vas pride tri tavžnt, ... Kej vejste, kolk soudu je to??? Krat 8 evru?
In tudi polente in golaža bomo skuhali sam za 300 ljudi... Eh, če vas bo pol od tega, bomo kontenti...
Uporabniški avatar
 Loni
Marmeljat, prihajam skupaj z gorenjsko senco :!: :!: :!: Kot sem rekla, celodnevni izlet v domače konce. :wink: Ma se bo treba pošteno pomatrat, da najdem štartno številko, sem jo lansko leto prvič in zadnjič uporabila menda glih v Vipavi.
Se vidjamo.
Uporabniški avatar
 zz topka
Loni, 1382 je tvoj lucky number. če je ne dobiš, pa si na en kos papirja že doma napiši to številko in bo glih taku velalu...
Jebela, včeraj sem te vidla glih v ciljnem ovinku ko se s ceste spustiš v ciljno ravnino, sam , oštja, sem te spoznala kumej, ko sem na hrbti prebrala Loni. No coment.
Uporabniški avatar
 zz topka
Moram še to povedat, da so vsi tisti telefonski kontakti, ki so na strani OLIMPIJSKEGA komiteja- Slovenija teče 2010, prav na močno faljeni.
Kje so dobili Celjanko, da bo dajala info za Vipavski tek, ne vem.
In za Gradiški je tudi faljena telefonska našega presidenta.

Na OK sem pisala, klicala... brez haska. No coment.
 BluRay
Mene pa sm neki zanima,kaj je tale maraton pdoben kot v Sežani,ali je samo tekanje v krogu "tekalna steza" ,ter cena me zanima.hvala za odgovor.

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA