Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ste že slišali za gorski tek na Veliko Kozje?

Da
5
50%
Ne
5
50%
Enkrat, bežno
Brez glasov
0%
5.GORSKI TEK NA VELIKO KOZJE (2.veteransko državno prvenstvo v gorskih tekih)

Nekaj podatkov iz razpisa:

Datum in čas prireditve:Nedelja, 15.avgusta 2004, štrart teka ob 10:00

Kraj prireditve:Loka pri Zidanem Mostu

Organizator:Športno društvo Loka

Štartnina: 2000SIT za tek na Veliko Kozje in 1000SIT za otroški tek

Zbiranje prijav: Zbiranje prijav se zaključi 15min pred štartom teka.
Prijavite zbirajo: Jernej Klinc (041 874 736)
Pavle Drobne (041502147)
Željko Jurkošek (041806385, mail: zeljko@stajerska.com)
Marjana Šantej (03 5684235 - otroški teki)

Vse ostale podrobnosti si lahko ogledate na internetni strani:
http://www.geocities.com/vkozje

Lepo vabljeni
Uporabniški avatar
 Dule
Ja tek na Veliko Kozje imam v planu saj velja tudi za državno prvenstvo veteranov v gorskih tekih - da vidim kateri sem v državi :wink: . Tako da na to tekmo pridejo poleg članov in članic tudi vsi najboljši veterani in veteranke v državi.
Na tem teku sem bil že dvakrat in vsakokrat mi je bilo zelo všeč vzdušje na prireditvi.
Prvih 5 km po asfaltu in makedamu se kar da teči (v počasnem tempu) zadnji km pa je zelo strmo tako, da sem na tistem delu pač hitro hodil. Je pa lepa okolica, posebno na vrhu po cilju greš še nekoliko naprej(500m) do razgledne točke, kjer je lep razgled v dolino. Se pa domačini vsako leto zelo potrudijo z organizacijo, tako da je za kraj prireditev pravi praznik :wink: .
Se vidimo kot je lepo napisal en forumovc: "če bo še svet stal in jaz na njem" :D :D
Uporabniški avatar
 drejc
Stran goskega teka se pridno dopolnjuje, naj omenim za tiste z družinami da se takoj po štartu gorskega teka prično otroški teki. Tako da otroci med "čakanjem" očkov ali mamic najdejo prijetno razvedrilo.
Uporabniški avatar
 Dule
Upam da mi rata pripeljati vso familijo in da bo moj sinček razpoložen za svojo prvo bitko na 150m dolg maraton :wink: .
Uporabniški avatar
 drejc
Živjo, najprej pozdrav Duletu, ki se je spet odlično odrezal :wink: .
Vreme je bilo za tek odlično samo termostat na soncu bi lahko za kakšno stopinjo priprli, vendar vseeno prijetneje kot burja na vrhu Grintovca :P .

REZULTATE TEKA SI LAHKO ŽE OGLEDATE NA:
Uporabniški avatar
 Dule
drejc napisal/-a:Živjo, najprej pozdrav Duletu, ki se je spet odlično odrezal :wink: .
Vreme je bilo za tek odlično samo termostat na soncu bi lahko za kakšno stopinjo priprli, vendar vseeno prijetneje kot burja na vrhu Grintovca :P .

REZULTATE TEKA SI LAHKO ŽE OGLEDATE NA:

He,he Drejc, ja odlično odrezal to je odvisno s katerega konca gledaš lestvico uvrščenih :lol: :roll: . Če jo okrog obrneš, potem sem pa res odlični 15. med moškimi, tako pa žal samo 62 :cry: :cry: 8) :D :D .

Teli rezultati so pa objavljeni skoraj prej kot sem jaz pritekel v cilj :lol: !
Tako, kot tudi organizacija, ki si zasluži čisto 10 :wink: !!!
Drugo leto pridemo spet zagotovo :wink: . Še žena je bila vesela, ker sem za praktično nagrado dobil 10kg paprik - mi je že med žrebanjem skoz nagovarjala kok bio blo fajn dobit paprike, no pa jo je bog uslišal :lol: :lol: . Pa golaž moram tud obvezno pohvalit, pa spominsko medaljo (ki jo je prejel vsak udeleženec), pa da ne pozabim, da je bilo piva in ostalih napitkov (sprite..) v izobilju tako na cilju teka kot med malico, aja pa še majčke smo dobil... Se kar malo bojim, da nam ne bankrotira tako darežljiv in prizadeven organizator :wink: :D :P

Še mojga sinka moram pohvalit, je odtekel svoj prvi 150m maraton in v cilju je bil vesel medalje in mu je bilo kar žal da je tako hitro opravil s progo - je rekel a gremo še enkrat :wink:

Ni kaj lepo število se nas je zbral (87odraslih + otroci) na tale praznični dan.

Lep pozdrav nazaj v Sevnico Drejcu :wink: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA