Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Temo sem dal med vabila. Je vabilo, čeprav ni tekaško usmerjeno, zajema pa članice in člane tekaškega foruma. Zadevo objavljam javno pod novo temo, ker se pri "on line" debati tema ni prijela.

Kaj ?
Malo drugačno druženje. Skupinski ogled letošnje okrasitve Ljubljane in pregled ponudbe na ljubljanskih stojnicah. Sprotno dogovarjanje za "tekoče pavze" :D .

Kje ?
Ljubljana, center, stari del, stojnice, bližnji lokalčki.
Zbor: pred slaščičarno MAXIMARKETA

Kdaj ?
Sobota 26.12.2009, dan po Božiču, po božičkovem teku, zvečer.
Dobimo se načeloma ob 20h, vse prisotne čakamo do 20:30, potem krenemo na pot.

Kdo ?
Kdorkoli. No limit. Vsi tisti, ki menite, da se boste v naši družbi počutili prijetno.

Zakaj ?
- Da se imamo letos še zadnjič skupaj "fajn."
- Da si osebno še pred Novim letom zaželimo, kar imamo za želeti.
- Da to postane sčasoma TF tradicija.
- Da......(vsak naj si najde svoj zato)

Zaključek
V soboto 26.12.2009 med 20. in 21. uro se dobimo v Ljubljani pred Prešernovim spomenikom. Pride naj kdor želi. Lahko se sicer javljate v to temo, ni pa nujno. Seznama ne bo. Kdorkoli se nam seveda lahko prikluči tudi kadarkoli kasneje, se bomo že našli.

Če se nam želi še kdo pridružiti kasneje in drugje, moj mobi 041/283-546.
Nazadnje spremenil tae, dne 19 Dec 2009, 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
tae napisal/-a:Temo sem dal med vabila. Je vabilo, čeprav ni tekaško usmerjeno, zajema pa članice in člane tekaškega foruma. Zadevo objavljam javno pod novo temo, ker se pri "on line" debati tema ni prijela.

Kaj ?
Malo drugačno druženje. Skupinski ogled letošnje okrasitve Ljubljane in pregled ponudbe na ljubljanskih stojnicah. Sprotno dogovarjanje za "tekoče pavze" :D .

Kje ?
Ljubljana, center, stari del, stojnice, bližnji lokalčki.
Zbor: pred Prešernovim spomenikom.

Kdaj ?
Sobota 26.12.2009, dan po Božiču, po božičkovem teku, zvečer.
Dobimo se načeloma ob 20h, vse prisotne čakamo do 20:30, potem krenemo na pot.

Kdo ?
Kdorkoli. No limit. Vsi tisti, ki menite, da se boste v naši družbi počutili prijetno.

Zakaj ?
- Da se imamo letos še zadnjič skupaj "fajn."
- Da si osebno še pred Novim letom zaželimo, kar imamo za želeti.
- Da to postane sčasoma TF tradicija.
- Da......(vsak naj si najde svoj zato)

Zaključek
V soboto 26.12.2009 med 20. in 21. uro se dobimo v Ljubljani pred Prešernovim spomenikom. Pride naj kdor želi. Lahko se sicer javljate v to temo, ni pa nujno. Seznama ne bo. Kdorkoli se nam seveda lahko prikluči tudi kadarkoli kasneje, se bomo že našli.

Pridem :D :D :D
Uporabniški avatar
 tae
Vlajko napisal/-a:Morda so pa nekateri pogruntali, da bo tisti dan od osmih naprej na Prešernovem trgu prepevala Seve. :wink:

Severina je super. :D
Dejansko me je že cormi opozorila na to. To pomeni, da se tam verjetno ne bomo mogli dobiti. Glede na to, da sam nisem ljubljančan, lahko predlagate kakšno drugo "znano" lokacijo začetnega srečanja.
Moji predlogi:
1. tržnica - tam, kjer je bil šotor za LM
2. Zmajski most (malo stran od dogajanja, da se lažje najdemo) - in sicer na strani
3. Šuštarski most (tu zna spet biti malo preveč ljudi, da o magistratu ne govorim ...)
spela* napisal/-a:Moji predlogi:
1. tržnica - tam, kjer je bil šotor za LM
2. Zmajski most (malo stran od dogajanja, da se lažje najdemo) - in sicer na strani
3. Šuštarski most (tu zna spet biti malo preveč ljudi, da o magistratu ne govorim ...)

Meni se zdi pa ravno Magistrat dobra lokacija, tam ni štantov in zato tudi ne pretirane gneče. Tržnica pa je že preobširen prostror, ker se zdaj ne moremo orientirati na šotor, kvečjemu na štant :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA