Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MARDUK
Lep pozdrav :)

Vidim, da se še nihče ni ogrel za ta maraton pa odpiram novo temo!

Prodam prijavo za Treviso Maraton za 25 evrov, če ima morda kdo željo sodelovat
na teji lepi italjanski progi. Trenutna cena v redni prodaji je 35 evrov, po 17. februarju se bo cena dvignila v redni prodaji na 50 evrov. Na maraton sem se prijavil lani v Udinah tako, da imam že določeno štartno številko. Če se kdo odloči rabim samo podatke za prijavo in bom sporočil spremembo organizatorju. 25 evrov se nakaže meni po dogovoru. Lani nas je bilo kar nekaj slovencev na tem maratonu in moram reči, da mi je bil zelo všeč. Zagotovo se še vrnem, vendar letos ostanem doma zaradi poškodbe. Tudi sama oddaljenost gre nam slovencem na roko, saj je Treviso malo pred Benetkami, kar ni pretirano stran od naše meje. Sam Expo je dobro založen in tudi darilna vrečka je tipično italjansko dobro založena.

Če se kdo odloči me naj kontaktira na ZS.

Prijetne tekaške kilometre vam želim :)
ZdravkoC napisal/-a:
MARDUK napisal/-a: Če se kdo odloči me naj kontaktira na ZS.

Poslal ZS

Lahko greš z nami...jaz,RoKo in mogoče še To-le.
lonely napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
MARDUK napisal/-a: Če se kdo odloči me naj kontaktira na ZS.

Poslal ZS

Lahko greš z nami...jaz, RoKo in mogoče še To-le.

Super :laola
lonely napisal/-a:Še dva tedna, malo treninga, malo počitka in vmes Giuseppe Verdi marathon in polmaratonček v Gorici za test.

:D :D :D :D :D :clap: :clap:
Italjanščina mi dela mal težav, v Angleško pa stran nekak ne gre :oops: , ker nekaj gledam ta maraton, a me lahk kdo mal razsvetli kak je z štartom a je prevoz na štart organiziran, pa kak je s plačilom štartnine :wink:

Hvala!
Servus!

Prevoz na štart v Vittorio Veneto je organiziran z enega velikega parkirišča v Trevisu, ki ga je malo težko najti če nimaš GPS. Mislim da začnejo avtobusi vozit zjutraj ob 7 uri in vozijo dokler ne pripelejejo vse tekmovalce na štart. Možen je prevoz na štart tudi v lastni režiji, samo potem mora voznik po stranskih cestah nazaj v Treviso, ker je glavna cesta zaprta za promet zaradi maratona. Lani je deževalo in smo se do štarta preoblačili in ogrevali v podzemni garaži (mislim da je bil nakupovalni center). Vrečko s stvarmi neseš pred štartom do tovornjakov, ki so oštevilčeni. Štart je po časovnih boksih.
Cilj se nahaja pri nogometnem štadionu v Trevisu.

Plačilo prijavnine je potrebno izvesti ob prijavi:
25 evrov do 31.10.2009
35 evrov od 1.11.2009 do 17.02.2010
50 evrov od 18.02.2010 do 03.03.2010

ENTRANCE DEADLINE: 03. marec 2010

Najlažje boš plačal preko elektronskega bančništva in jim potem pošlješ po faxu (ali pošti) kopijo plačila. Imaš še 3 dni za prijavo. Čeprav imaš zdaj najdražjo možno ceno prijave. Poskusi dobit prijavo po nižji ceni, če morda kdo ne gre in da ga zamenjaš.

Na samem expu se ne da plačati prijave, če imam pravilne informacije.

Priporočam udeležbo, ker je zelo hiter maraton in ob sončnem vremenu zna biti zelo lepo.

Lep pozdrav

MARDUK
Kakšne imate plane glede tega maratona :?: V Treviso že v soboto ali šele nedeljo :?:
Kakšna je najboljša varianta glede prevoza :?:
S Tinijem greva v Treviso že v soboto, iščeva pa še prenočišče... najbolje bi blo prespati nekje v Trevisu in z busom potem na štart...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA