Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabljeni na vzdržljivostno pohodniško preizkušnjo - 24 ur hoje k Sv. Primožu. Start bo 7. maja ob 17h pri vratarnici pri CALCITU v Stahovici, kjer se boste lahko prijavili, startnina znaša 15€-plača se na dan prireditve v okrepčevalnici na Sv. Primožu. Pod tisto številko kot se vpišeš, se potem podpišeš v knjigo vsakič, ko prideš do vratarnice ter vsakič, ko prideš na vrh (v okrepčevalnici pri Perotu). Potem pa hodiš gor, dol, gor, dol,... kolikor ti dovoljujejo noge, srce, odvisno od vztrajnosti, volje, trme. Proga je dolga okoli 4 km, 400 nadmorske višine.
Še malo osvežimo spomin: 1. zmagovalec je bil Alpner (2007) z 19. vzponi :clap:
2. zmagovalec Andrej Vavpetič (2008) z 20. vzponi :clap:
3. Andrej Vavpetič (2009) 22. vzponov :clap:
4. ???? :laola :twisted:

Za vse informacije na voljo organizator Peter Uršič na tel.: 041/353-513.

Se vidimo! :)
Letos me namerno NE BO :!: Mam zbrano drugo destinacijo, ampak drug let :?: :--

LP Bojan :wink:
cvalenti napisal/-a:Še 4 dni do štarta. Ali letos bo štajerska naveza.

Kolikor vidim, mene ne bo, zaradi zvina gležnja, sicer pa sem bil itak prijavljen na 12 ur Vogau v Avstriji, kjer so tudi mnogi drugi, npr. MiroR. Za ostale mi ni znano.
Želim vam lepo vreme, vzdušje bo itak odlično :D

***kolikor sem zvedel, se bo MiroR celo udeležil ponočevanja***
Ta "tek" oz 24 urni pohod ni bil in ni načrtovan kot neko uradno tekmovanje, ampak se je začelo bolj zardi heca in tako je tudi do sedaj.Ta "tekma" je bolj vaška tekma, kot pa uradna.Na koncu se dobi medalija in dojek mmmmmmm :lol: ,toda med samo tekmo pa moraš poskrbeti sama zase!
Vmes, nekje malo čez polovico poti je PITNI potoček, ki je speljan v korito in je PITEN, na vrhu, kje se podpišeš pa vsekakor dobiš brezplačen čaj ,vsakič!! Hrana ? ,pa vsak sam :wink: Ne pozabite na naglavne lučke :)
Ej vsakič k pogledam tole temo, me kr mal :--( stisne :shock: , ampak srčno upam da se boste čim lepš mel :-- , izogibajte se poškodbam, pazte ponoč :shock: , skratka uživajte :laola
Če bom le prišel do kakšnega compa bom v soboto zvečer preveril, kako vam je šlo, tako da le kaj napište :hack:

Lepo se imejte in veliko se smejte, Bojan :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA