Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Wildonsko jezero je ena lepsih tock na poti R2 od Sentilja do Graza.

Kolikor se spomnim je okoli jezera nekaj kamenja in travnate ruse ampak to je majhen koncentricni krog. Spekuliram da bo krog sel se kje izven kroga ograje okoli jezera...
Tam je eden parkisrni prostor - zahodna stran jezera, na JV strani gre mimo zeleznica do Radgone pred to zeleznio je asfaltna pot. Nedalec stran pod gradom je pa visec most cez potok in se prej podhod pod zelezniskimi tiri Graz-Maribor. Kar malo "spookie" ker tiri niso visoko nad glavo...in ce v tistem trenutku pelje vlak nad teboj...

Na gradu imajo poleti tudi zanimive prireditve. Lani sem sel gledati film o Ani Frank in koncetracijskih taboriscih. Je pa tudi nek reden dogodek koncerta klasicne glasbe v tem casu...Lani je bil na sporedu Bach in barok.
Ker je bilo nekaj vprašanj glede plačila in podlage na tem teku sem poklicala organizatorja.
Štartnino lahko plačamo na licu mesta 31.7.2010 po nižji ceni, če se prijavimo v predprijavi do 25.7.2010 preko spletnega obrazca. :D
Podlaga je nekje pol asfalta in pol makadama, osvetljena bo z baklami in priporočajo uporabo čelnih svetilk.
Tekačiča napisal/-a:Štartnino lahko plačamo na licu mesta 31.7.2010 po nižji ceni, če se prijavimo v predprijavi do 25.7.2010 preko spletnega obrazca. :D

Tale tvoja informacija je zelo dobrodošla.
Imaš mogoče tudi kakšno glede nočitve :D
Prijavljena! :laola

@Nana: na žalost ti ne morem glede prenočišča nič pomagati, ker ne razumem skoraj nič nemško :oops:...
Tomaž 77 napisal/-a:Jest bi tut mal krožil okoli jezera....ali ima kdo izkušnje iz prejšnjih let ali je to njihov prvi 6 urni tek?

LP Tomaž

Ja ta tek je prvič, tako da ti tukaj ne moremo kaj prida svetovati, ampak glede na izkušnje so tudi naši severni sosedje dobri organizatorji.

Jaz še oklevam. :oops: A bi se mogoče kdo šel štafeto?' :wink: Štirje člani, kar pomeni približno uro pa pol teka!! :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA