Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

September je pred vrati, jesen je vse bližje in bližje, do jesenskega enakonočja je še tri tedne. Ali ima že kdo kakšno idejo, kje bi se dalo izvesti 1. jesenski tek Tekaškega foruma? Meni je sicer v Tivoliju všeč, ampak če je kdo pripravljen organizirati na kakšni zanimivi lokaciji, bi bilo zelo osvežujoče. Kaj mislite ostali? :D :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Fotr , a ,probava s Radovno?
Štart iz Bleda , potem pa po želji (po času) , obrat in vrnitev v Gorje.
Kaj mislite ostali?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Fotr
miro napisal/-a:Fotr , a ,probava s Radovno?

Dejva še mal počakat, kaj imajo še drugi v igri! Za začetek naj bo kot predlog, potem bomo pa videli!
 Lučko
Hoj forumci. Sam mislim tudi "enkrat" organizirati tek na GEOSS, ampak to ni tisto, to ni pravo za 1. jesenski tek. Jaz osebno se strinjam z vsakršno idejo, ampak bi raje videl, da so ti teki kar na Rožniku. Zaka? Skoraj vsi smo na Lj. nekako navezani službeno ali je večini Lj. blizu, pa tudi lokacija za tek je dobra in zbirno mesto je skoraj vsem poznano. Kaj pravite?
Uporabniški avatar
 ero
sreda, 22. september, je tudi 'dan brez avtomobila' ali nekaj takega. takrat so središča kar nekaj slovenskih mest zaprta za promet. padla je ideja, da bi tek izvedli v središču Ljubljane in tekli po obsegu prometnic, zaprtih za promet. malo bi ga še podaljšali in naredili zanko prek Tivolija, da ne bi bil prekratek. krajši krog pa bi pripravili po centru Ljubljane - za otroke, družine, invalide, ...

ta predlog smo že prejšnji teden poslali tudi na Mestno občino Ljubljana, da bi tek uradno uvrstili v program dejavnosti (in da mi ne bi imeli stroškov z njim). odgovor še čakamo a bomo med čakanjem malce sitni.

kaj pravite?
Uporabniški avatar
 Fotr
ero napisal/-a:sreda, 22. september, je tudi 'dan brez avtomobila' ali nekaj takega. takrat so središča kar nekaj slovenskih mest zaprta za promet. padla je ideja, da bi tek izvedli v središču Ljubljane in tekli po obsegu prometnic, zaprtih za promet. malo bi ga še podaljšali in naredili zanko prek Tivolija, da ne bi bil prekratek. krajši krog pa bi pripravili po centru Ljubljane - za otroke, družine, invalide, ...

ta predlog smo že prejšnji teden poslali tudi na Mestno občino Ljubljana, da bi tek uradno uvrstili v program dejavnosti (in da mi ne bi imeli stroškov z njim). odgovor še čakamo a bomo med čakanjem malce sitni.

kaj pravite?

Madonca, Ero, to pa je ideja, :!: :evil: se strinjam, če se bo le dalo organizirati. Ali naj kaj pomagamo sitnarit?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Madonca Ero, ideja da dol padeš. :oops:
Bi znala biti tole kar interesantna manifestacija.

2x LP

P.S. a je kdo rekel "sitnariti :juhuhu: "
 Lučko
Tole je pa več kot odlično :lol: . :TF) po ljubljanskih cestah :shock: :laola

PS
Lojze dejva sitnariti :juhuhu:
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem za Erotovo idejo!!
Miro
Uporabniški avatar
 Bor
jest sem tudi za Erotovo idejo....

samo popoldan če se da :wink:

lp bor
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:samo popoldan če se da :wink: lp bor

Boš pa malo prej vstal,če bo treba :wink:
Za tek pa menda ja :?: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ero vidim, oziroma prebiram, da je ideja padla na plodna tla.Kar se tiče pa sopomoči pa me lahko pokličeš najbolj sigurno in najhitreje me boš dobil na gsm telefon, da se dogovoriva za kakršnokoli obliko pomoči z moje strani.
Upam, da bojo na občini končno uvideli, da lahko taka organizacija in družba prijetnih ljudi popestri monotonost ljubljanskih ulic.
Sem definitivno za to, torej imaš enega spodbujevalca več.Se pravi skratka bomo pa malce bolj množično tečnarili na občini.Samo daj nam telefonsko številko od njih pa bo telefon jim pregorel :lol: :lol: ha, ha.
No šalo na stran.Saj je to resna zadeva, ki se jo splača izkoristiti, in kot si omenil z minimalnimi stroški za nas.
lep pozdrav
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Super! :lol:

Sem za tek po Ljubljani.

Ker pa imam takrat sluzbo popoldan :roll: , bi raje tekla dopoldan.

Mogoce je se kaksen tak in bi TF-jevci lahko imeli tek v izmenah:

dopoldan ena skupina, popoldan pa druga????? :wink:

LP Majda
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!

Kolk km pa bi bile dolge proge?

LP-Darja
Uporabniški avatar
 Miki
Tale ideja s tekom po zaprtih prometnicah v LJ se mi zdi zelo ok. Absolutno se udeležim tega, če pride do realizacije. Da pokažemo "voznikom" v mestu, da ni vse v avtomobilih. :!:
Nazadnje spremenil Miki, dne 30 Avg 2004, 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA