Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

VABILO NA COOPERJEV TEST

Agencija za šport Ljubljana tudi letos organizira preizkus telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom. Vabimo vse, ki želite preizkusiti svojo telesno pripravljenost s tem testom in ste stari nad 16 let, da se udeležite naših testiranj, ki bodo potekala v ŠPORTNEM PARKU KODELJEVO v dneh:

<pre>Četrtek, 09.09.2004 16.00 – 19.00<br>Četrtek, 07.10.2004 15.00 – 18.00</pre>V testiranje bo vključeno:
• Tek na 2400 m za moške
• Tek na 1600 m za ženske
• Merjenje kožne gube
• Merjenje višine in telesne teže
• Merjenje krvnega tlaka

Ko pridete na testiranje, se najprej javite na prijavnem mestu, kjer boste dobili številko in osebni kartonček. Na kartonček boste vpisali svoje osebne podatke in na njem bodo vpisani tudi rezultati meritev. Nato boste šli na meritve (telesna višina teža, krvni tlak, kožna guba), sledi ogrevanje in nato tek. Po teku se zopet javite na prijavnem mestu, kjer boste za odlično oceno na teku (10) dobili diplomo. Tam tudi vrnete štartno številko.

Preverjanje je brezplačno in se ga udeležite na lastno odgovornost.

V primeru hudega naliva bo test prestavljen na drug termin.

Vse dodatne informacije dobite na Agenciji za šport Ljubljana, Staničeva 41, 01/ 300 82 33, 01/ 300 82 12.

Mateja Lončar, strokovna sodelavka
Mirko Lebar, v. d. direktorja
Nazadnje spremenil ero, dne 06 Sep 2004, 09:13, skupaj popravljeno 2 krat.
 Nataša
Fino, kdaj se pa TF-jevci okvirno dobimo? ob 17h?
 fantom
OK, jaz sem malo zmeden, do sedaj sem namrec mislil, da je Cooperjev test zadeva, ki pokaze pripravljenost sportnika, glede na preteceno razdaljo v dolocenem casu (ponavadi nekje okoli 10-12 minut)
Lahko kdo malo bolje razlozi kasne variacije tega testa vse obstajajo?

f.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

fantom napisal/-a:... Lahko kdo malo bolje razlozi kasne variacije tega testa vse obstajajo?

Imas vsaj dve vrsti copperja. :) Ena je dolocnea z razdaljo, druga pa s casom (12 min.). Prvic dobis rezultat v obliki porabljenega casa in potem skozi tabele dolocis stopnjo pripravljnosti, drugic pa dobis pretecene metre, za kar zopet obstajajo tabele s katerimi ovrednotis rezultat. V obeh primerih pa se moras kar malo spotit na progi, da rezultat sploh je. :)
Sicer pa lahko v cetrtek povprasas prisotne. ;)

lp, oranzni slon
 fantom
Hvala!
A ima kdo tableo za teh 2400m ki jih bo treba tam pretect? Se pravi, kaj pomenijo doloceni casi v katerih tekaci pretecejo to razdaljo?

f.
Uporabniški avatar
 lojzeP
moje skromno mnenje je, da pridi na tek, pa ne se preveč s časi in ostalo "neumnostjo" ukvarjat. :shock: :wink:

Večkrat sem že zapisal, pa bom še enkrat

Naj vam tek (p)ostane užitek 8)

2x LP
 fantom
To je res, vendar je cooperjev test narejen z dolocenim razlogom in ta ni uzitek, temvec testiranje pripravljenosti ljudi, zato bi rad preden grem tect malo vec o tem vedel, ker sicer grem za uzitek tect v naravno ne na dolgocasen stadion.

f.
Uporabniški avatar
 Miki
lojzeP .. absolutno se strinjam s teboj, treba je pridt in odteč zadevo. Tabelce niso važne ... gre za užitek in druženje ...

Če me služba ne zadrži se absolutno pridem mal "našprintat", ker to so pa že hitri teki, za moje švohno srce ... :D
 Lučko
fantom napisal/-a:ker sicer grem za uzitek tect v naravno ne na dolgocasen stadion.

Poglej tukaj in preberi si tukaj, koliko zadovoljnih tekačev je teklo na stadionu in to 24 ur.
Uporabniški avatar
 Pjotr
Ojla!

Ker se tegale Cooperja nism se nikol udelezil me zanima a se je potrebno predhodno prijavit ali pac kr prides tja? Hvla za odgovor in se vidimo jutri :)

LP Peter
 dpop
Pjotr napisal/-a:Ojla!

Ker se tegale Cooperja nism se nikol udelezil me zanima a se je potrebno predhodno prijavit ali pac kr prides tja? Hvla za odgovor in se vidimo jutri :)

LP Peter

Prideš, vidiš, zmagaš!!! :lol: :lol:

1026 Darko

P.S. Prideš na stadion, greš v dvorano in se prijaviš... dobiš kartonček,
odtečeš 6 krogov, potem te "reanimirajo" :wink: :lol: ... in greš
v dvorano kjer izveš rezultat.
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Fino, kdaj se pa TF-jevci okvirno dobimo? ob 17h?

Nataša, mislim, da te noben ni slišal. Bolj na glas! :)

Ob 17h se sliš kar v redu. Jaz pridem!

LP
Pegaz :)
 Nataša
pegaz napisal/-a:Nataša, mislim, da te noben ni slišal. Bolj na glas! :)

A SE DOBIMO OB 17H?

Pegaz, a je dost naglas? :wink:
če fajn zatulim, pa itak nobenga ne bo :cry:

stereo-cords PRESS

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA