Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljen Marjan!

Jaz se bom (najbrž) tudi udeležil tega lepega a zahtevnega gorskega maratona!

Pred leti (2002) smo osvojili (ekipno) tretje mesto! Lepo bi bilo če bi nam uspela "ponovitev".

Smo v "navezi"!

Drži se in lp. Zvone
zvone napisal/-a:Pozdravljen Marjan!

Pred leti (2002) smo osvojili (ekipno) tretje mesto! Lepo bi bilo če bi nam uspela "ponovitev".

Smo v "navezi"!

Drži se in lp. Zvone

Samo više nije ista staza :--
marathon95 napisal/-a:
zvone napisal/-a:Pozdravljen Marjan!

Smo v "navezi"!

Drži se in lp. Zvone

Samo više nije ista staza :--

Bok Kruno!

Istina je, staza više nije ista!

A nisam ni ja isti: godine 2002 sam trenirao 10 minuta na tjedan, sada 10 % više - 11 minuta...

Ljep pozdrav u Varaždin! Zvone
zvone napisal/-a:Jaz grem solo na 42 km, ampak, kolikor vem, trije "maratonci" tvorijo maratonsko ekipo (sešetava se skupni čas).

lp. Zvone

http://www.aksljeme.com/?cat=4

...maraton 42,2km, štafeta 2 x 14km; štafete mogu biti muške ili mješovite, nema ženskih štafeta; moguć je i individualni nastup na 14km, ali za to nije predviđen nikakav nagradni fond.

Sicer pa se mi solo 42 ne da. Bi pa mogoče šel pogledat in bi mi en krog čisto zadostoval...
marjan napisal/-a:Grem na solo, saj drugač se v Zagreb ne splača it :D Ta maraton gledam že nekaj let in letos sem se odločil da grem :D

Kar pogumno, več nas bo, prijetneje bo
Marjan

Bravo Marjan!

To so besede!

Smo že trije iz TF ( ti, še moj drugi tekaški prijatelj Marjan (Alt) in jaz)!

Vau! To bo tekma!

lp. Zvone
Živio.Kdor ima možnost le naj gre ,sam sem že bil petkrat v seh mogočih kombinacijan tudi solo ,Vedno je bilo FAJN,tako ljudje kot tek in organizacija,če nebi bilo se nebi vračal .Povem vam tek ni tako zelo zahteven je....pa se gada preteč kajti podlaga je primerna,pa tudi tiste štenge niso bav bav. Eden lepših ,se vidimo drugo leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com