Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo Maratonc in Športno društvo Šenčur vabita v soboto 9.10.2010 ob 15 uri v Šenčur na 2. Šenčurski izziv. Tudi tokrat bomo pripravili 10 km progo, ki vam bo služila za dober test pripravljenosti pred Ljubljanskim maratonom.
Pražen krompir za vse tekmovalce, bogate nagrade in veliko dobre volje so razlogi, zakaj na tej dirki ne smete manjkati!

Več si lahko prebere v RAZPISU: http://maratonc.si/izziv/index.php?opti ... &Itemid=37

Prijavite se lahko na: http://maratonc.si/izziv/index.php?opti ... &Itemid=34

Prijave preko spleta so možne do srede 6.10.2010, štartnina znaša 12 €. Prijava je potrjena s plačano štartnino.
Prijava in plačilo štartnine bosta možna tudi na dan prireditve do ene ure pred štartom, prijavnina bo znašala 15 €.
Loni napisal/-a:Ker je bilo lansko leto tako fajn, pridemo tudi letos, a ne, maca :wink: :wink: :wink: Pretegnit krake po Berlinu. Morda pa bo letos tisti dečko namesto škornjev le obul kaj bolj komotnega in priletel s piksno za nama, ni treba, da je zelena, lahko je tudi grenivka :--

Jasno da greva, jaz sem že prijavljena, piksna gor ali dol :--( , grem.
Enega/eno morava "dol dat", tko kot lani, kenede???? :--
:juhuhu:
Itak :!: :!: :!:
Sem se že pofočkala, plačala bom pa, ko najdem tisto pred dopustom pospravljeno škatlico za spletne financarske transakcije.

Aja, napisalo mi je, da sem se prijavila na 1. šenčurski izziv in da je startnina lanskoletni znesek. Tle pa neki ne štima!!!
maca napisal/-a:
Loni napisal/-a:Ker je bilo lansko leto tako fajn, pridemo tudi letos, a ne, maca :wink: :wink: :wink: Pretegnit krake po Berlinu. Morda pa bo letos tisti dečko namesto škornjev le obul kaj bolj komotnega in priletel s piksno za nama, ni treba, da je zelena, lahko je tudi grenivka :--

Tako kot lani.......se, mi je zdelo, da že spet nekaj kuhata..... :--
bernarda napisal/-a:
maca napisal/-a:

Tako kot lani.......se, mi je zdelo, da že spet nekaj kuhata..... :--

Kdo? Medve? Pa ja de ne!
Nikol! Medve!
Kako moreš kaj takega naplesti! :--
Pridem na krompirček pa eno pivce :toast: , letos bom jaz Lauferja gonila :FO: - lani me je čisto uničil in sem zadnje kilometre porabila vso svojo ne ravno zanemarljivo zalogo neprimernega besedišča :argue:

PS
maca, bo že hladneje - mislim, da bo treba razmisliti o jesenski kolekciji - katere barve bomo ubrale :roll: :roll:
bo treba v Berlinu malo pogledat :mrgreen: :mrgreen:
Tudi letos smo natančno izmerili traso in bo merila točno 10km. Poskrbljeno bo za kilometeske oznake in okrepčevalnico na progi.
Prijavna služba bo v novem balonu v Športnem parku Šenčur, številke z darilnimi vrečkami pa bo možno prevzeti že 2 uri pred prireditvijo.
Še več informacij in zanimivosti pa sledi v kratkem. Do takrat pa pridno trenirajte ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA