Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

32.KRAŠKI MALI MARATON–Nabrežina (I)
Primorski pokalni teki 2010

Datum in kraj prireditve:

Nedelja,3. oktober 2010

Vrsta teka:

Članski – za udeležbo

Odprto prvenstvo primorske v malem maratonu.

Mednarodni mali maratoni - RAZPIS IN NAGRADE

Start:

- tek ob 9:30 h

Start in cilj maratona na glavnem trgu v vasi Nabrežina (Aurisana).

Organizator:

Maraton klub Trst

Startnina in prijave:

- vsi prijavljeni do 30.09. do 22h -po 15 € - plačilo na dan prireditve-obvezno izpolniti in poslati prijavnico !

- vsi naknadno prijavljeni 20 € -plačilo na dan prireditve-obvezno ipolniti in oddati prijavnico !

- prijave na dan tekmovanja na vaškem športnem igrišču – 20 €

-akontacija 10 € za mikočip

PRIJAVE:

Prijavnice na spletni strani: http://www.marathontrieste.it/ -vstopi (entra), nato glej MARATONINA del Carso in pod tem klikni na ISCRIZIONI ONLINE (tu je online prijavnica) jo izpolniš in pošlješ

Vsi prijavljeni dobijo sportni paket, ob 12h Pasta party.

TEČE SE S ŠTEVILKAMI ORGANIZATORJA !

Za prim. pokalne teke 2010 šteje samo udeležba na malem maratonu !!!

Točkovanje za mednarodne male maratone.

Trasa proge:Trasa

Start in cilj maratona na glavnem trgu v vasi Nabrežina (Aurisana).

Teče se proti vasi Gabrovica. Tu se zavije v levo proti vasi Bajta. Proga se ves čas rahlo dviguje.

V vasi Bajta naredimo obrat in se po isti progi vrnemo na cilj.

Proga je asfaltna.

Višinska razlika od starta do polovice, kjer se proga obrne proti cilju je ~100m.

Dolžina proge 21km.

Težavnost (**)

Nagrade člani:

Prvih deset absolutno pokali in denarne nagrade (glej internet starn organizatorja)

Prvi trije po kategorijah – praktične nagrade.

Odprto prvenstvo primorske v malem maratonu:

Prvi trije abs. M in Ž – pokali

Po kategorijah (glej spodaj) medalje!

Kontaktna oseba:

Sterpin 0039 338 2870218; Furlanic 0039 3121303

Kategorije:

Po pravilih organizatorja.

Za PRVENSTVO PRIMORSKE 2010

so sledeče kategorije:

Moški A - do 29 let Ženske A - do 29 let

Moški B -od 30 do 39 let Ženske B - oo 30 do 39 let

Moški C - od 40 do 49 let Ženske C - oo 40 do 49 let

Moški D - od 50 do 59 let Ženske D - 50 in starejše

Moški E - 60 let in starejši

Kako nas najdete:

-iz smeri Sežana zavijemo na avtocesto za Udine in nato odcep za Prosecco, nato glej smerokaze za Aurisina (Nabrežina)

-iz smeri Nova Gorica zavijemo na avtocesto za Trst in nato odcep za Prosecco, nato glej smerokaze za Aurisina (Nabrežina)

Parkiranje bo možno:
- v vasi Nabrežina v okolici startnega prostora

Rezultati teka:- glej REZULTATI 2010
Lepa polovička in nov PB na progi ,ki je najprej v hrib do 10.5 km in potem nazaj. višincev je kar nekaj in sedaj je meja 1.48.50. Rekorda nismem pričakoval, ker sem imel plan spet okrog 1.53.00 kot test prvega kroga na Lm , ampak je zadnjih 5 km preveč dol viselo in so noge kar same dirjale po progi. Zadnji 4 km so bili po časih takole 5.00, 4.39, 4.32, 4,16.
veliko znanih obrazov in odlična organizacija, ker je bila vrečka obilno popolnjena.
utrujenosti nobene, oziroma se mi zdi, da se res poznajo vsi km iz letošnjega leta in veseli me, da se forma za Lm dviga na željeno raven.
Vreme pa tako soncno, da je bilo že preveč kičasto. Škoda, ker nisem imel kopalk, ker bi se lahko še namočil v morju in bo treba za drugo leto to absolutno popraviti, ker bi pasale tri urice ležanja na čudoviti plaži, kjer so sami kamenčki in je voda presenetljiov čista in tudi marina mora biti zraven, ker pač to je Italija.
Seveda me je pa prresenetilo to, da je bil sput do morja tako strm in če bi tam tekli bi bil to pravi gorsaki tek. na dveh km skorja 100 m višinskih je kar hud zalogaj celo za avto.
Naredil se je prav lep dan, nisem mogla verjeti, da mi je bilo na progi celo vroče. :shock: :D
V Nabrežino smo se pripeljali točno po Razyjevem planu (8:30 - hvala Razyju, Sončki in Brinu za prevoz in družbo!) in šli še dvignit številko in na kavo. Srečali še Rafa, tako da sem se razveselila "zajčka", ampak ker sem že na 3. km videla, da tale moj tempo danes ne bo "nevemkaj", sem ga takrat poslala naprej - še dobro, ker je potem postavil svoj osebni rekord. :clap:
No, meni pa nekako ni šlo tako, kot sem mislila. Ne vem, ali je bil pač tak dan (očitno je pri meni veliko odvisno od dneva) ali pa me je tisti klanec le preveč zdelal (pričakovala sem ga manj). Tako da sem se vmes na progi odločila, da bom pač naredila dolg tek in da ne bom šla na čas. In se potem sploh nisem več obremenjevala z mojim počasnim tempom.
Mislim pa, da sem (vsaj sodeč po treningih v zadnjem času, pa tudi glede na prejšnjo tekmo) pripravljena precej bolje, kot je pokazal današnji rezultat. Vsaj upam, da mi ni forma ravno zdaj, v čisto napačnem trenutku, začela padati. :? :( :roll:

P. S. Razy in Sončka sta pokazala svoje konstruktorske sposobnosti, tako da gremo naslednjič menda z avionom. :D
(Papirnatim.)
Nazadnje spremenil spela*, dne 04 Okt 2010, 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Padel moj drugi mali maraton, na istem mestu kot pred tremi leti... z zame super rezultatom 1.55.47...... mal je uplivalo tud to, ker sem pribljižno vedela kaj me čaka. Razlog, da sem sploh prišla teč v Nabrežino je ta, da je bil maraton Milje-Koper skrajšan. Pa je bil tud že cajt, da naredim mal daljši trening..... sami se mi itak nikoli ne da. Na taki prireditvi pa tiste 2 ure teka kr hitro minejo. Vreme je blo ravno prav, da zjutraj nisem zmrzovala, med tekom pa spet ne tko hudo vroče, kot je pr nas poleti, ko se ne da dihat. Po teku pa prijetno toplo. Z organizacijo sem bila kar zadovoljna, razen tega se je blo treba avtom umikat. Dobili smo tudi bogato vrečko.... tekaško majčko z dolgimi rokavi, bon za 20 minutno masažo, pa še neki drobnarij....... Pa ko vidim vse te naspidirane tekače me kr prime volja da bi ponovila...... hmmmmm..... bomo še razmislili :roll: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA