Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Slika

:arrow: Člani društva Filipides bodo v nedeljo pripravili bogat tekaški spored, ki se bo odvijal po domačih mestnih ulicah in po bližnjem Panovcu. Štart otrok in mladine na 300, 500, 1000 in 1500 metrov bo ob 9. uri, oseb s posebnimi potrebami na 500 metrov ob 10.35, preostali pa se boste na 9,5-kilometrski progi začeli meriti ob 11. uri. Štartno-ciljni prostor bo pred mestno hišo od koder pelje proga v Panovec. Dolžina proge je 9,5km. Štartnini bosta po 500 in 1500 tolarjev, za osebe s posebnimi potrebami pa jo bo pokrila veriga športnih trgovin Tomas sport.

Informacije: 05/303-60-61, <a href="http://www.filipides.com" target="_blank">www.filipides.com</a>.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Že dalj časa imam ta tek v planu, tako, da ga ne smem zamuditi ( Primorci PRESS ) :D

Če bi katera hotela prisesti v moj avto :oops: ( Matjažv PRESS ) je seveda dobrodošla - seveda tudi oni, da ne bo pomote.

2x LP
 Nataša
A sitne Thinke tud sprejemaš? :wink: :?: :twisted:

tudi jaz imam ta tek v planu...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nataša ! :D

Če boš fejst sitna, pa imela kake neprimerne komentarje, pa ... se pravi , da boš taka kot si, si zelo dobrodošla. :wink:
Vsakršna finost pa pripelje Natašo solo v Novo Gorico -. v lastni režiji. :?

2x Lp
 Nataša
Uh, pol morm pa mal gnoj premetavat pa preklinjat pa rjovet, da bom dost u redu za v tvoj avto?! :shock:

zmenen :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
a ne, tako se pa ne gremo. sem lepo rekel, da finost pa odpade .... :?

2x LP

P.S. v glavnem, če ne bo šlo drugače, te pa res še s sabo vzamem :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA