Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Džana
Pozdravljeni forumci!

Zanima me,ako je kakšen kandidat,ki bi šel drugo leto v Berlin na maraton,prijave so baje posamične,sicer pa bi se rada komu pridružila. Hvala za odgovor. Štartnina je 60 evrov za prvih 10.000,potem pa je 100 evrov.
LP. Džana :laola :argue:
Uporabniški avatar
 Loni
Popravek, nato je 80 evrov...
Tuifly še nima cenika iz Celovca za takrat... Popravek, nekaj je že gor, ampak v primerjavi z našo lanskoletno rezervacijo so datumi čisto mimo, cene pa še bolj.
Uporabniški avatar
 Loni
Iz Celovca sploh ni možnosti, da bi letel blizu datuma, vsaj zaenkrat ne. Lahko letiš v soboto gor za 51 evrov, ma za nazaj ni datuma oziroma bi moral it že v nedeljo. Je iz Graza že boljše. Samo je še vseeno čez 120 evrov. Petek gor in ponedeljek ali torek nazaj domov. Lani je bilo za dva iz Celovca 152 evrov s taksami vred. Pa še datum za nazaj so nam spremenili za en dan in smo namesto v torek prišli domov že v ponedeljek. Samo to se bo verjetno še spreminjalo, zelo hiter se tudi ne splača vedno biti pri teh rezervacijah. No, ja, odvisno...
Uporabniški avatar
 5r002
V začetku februarja je letos povratna karta Celovec-Berlin pri tuifly-u znašala 118 EUR (odhod iz Celovca v petek dopoldan, prihod v ponedeljek zjutraj).
So se pa cene kart spreminjale - v januarju so bile cene še za malenkost nižje...
Uporabniški avatar
 jozet
Prvih 10.000 je že prijavljenih, tako da je sedaj štartnina do 25.000-ega, 80€. Za danaljnih 15.000 pa bo 100€.
Letalske karte Graz-Berlin in nazaj smo letos kupili 21.aprila in je bila ena povratna 122€. Tudi za naslednje leto je cena podobna, je že možno rezervirati. Petek tja in v ponedeljek nazaj.
Lep dan, Jože.
 hlaček
Jaz imam že plačano štartnino za Berlin 2011 po 60 eur.Cene letalskih kart bom spremljal sproti in ko se bo čim bolj približala 100 eur bom pa rezerviral.V poštev pride Celovec ali Graz v naslabšem primeru Salzburg tako kot letos,kar pa dosti podraži pot.Letos ni šlo drugače,ker sem do zadnjega čakal,če bom sploh šel.Grem pa družisko varijanto 2+2 tako,da bo še malo turizma.Se že veselim res izvrstnega maratona tako,da kdor okleva s prijavo mu sigurno ne bo žal.Jaz pred enim letom niti pomislil nisem o maratonu sedaj pa grem že drugič,če ne bo prišlo vmes kaj nepredvidenega.
Lp
 nana
5r002 napisal/-a:V začetku februarja je letos povratna karta Celovec-Berlin pri tuifly-u znašala 118 EUR (odhod iz Celovca v petek dopoldan, prihod v ponedeljek zjutraj).
So se pa cene kart spreminjale - v januarju so bile cene še za malenkost nižje...

Lani smo rezervirali letalske karte že novembra in jih dobili za 75 eur/osebo. Edina slabost je bila v tem, da so nam za en dan skrajšali potovanje (nejprej smo imeli rezervirano do torka, potem smo se pa vračali v ponedeljek).
Uporabniški avatar
 mare
Izgleda, da se splača karte kupiti čim prej. Jaz sem dal zanje januarja 100 EUR, pa je bil avion še praktično prazen (najbrž so bili zasedeni le sedeži od Nane in njenih), kmalu potem pa so se še podražile. Iz Salzburga se pa po moje res ne splača iti, si potem že prej tam z avtom. Direkten let je tudi iz Zagreba, iz Brnikov pa je potrebno prestopati.
 nana
mare napisal/-a:Izgleda, da se splača karte kupiti čim prej. Jaz sem dal zanje januarja 100 EUR, pa je bil avion še praktično prazen (najbrž so bili zasedeni le sedeži od Nane in njenih), kmalu potem pa so se še podražile.

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
jozet napisal/-a:Prvih 10.000 je že prijavljenih, tako da je sedaj štartnina do 25.000-ega, 80€. Za danaljnih 15.000 pa bo 100€.
Letalske karte Graz-Berlin in nazaj smo letos kupili 21.aprila in je bila ena povratna 122€. Tudi za naslednje leto je cena podobna, je že možno rezervirati. Petek tja in v ponedeljek nazaj.
Lep dan, Jože.

Teli pa so hitri.....cene pa tudi :bum: , bo treba pohiteti, da ujamemo čim cenejšo varijanto :D , bo kakšen €, ostal za :beer:
 Micak
Jaz tudi razmišljam o prijavi... oz. se bom kar prijavil, da ujamem vsaj 80 €. Ima kdo izkušnje kako je v Berlinu poskrbljeno za avtodomarje? Kako se to obnese (pot, tek) v kombinaciji še z izletom?
 AVANTURA
V turistični agenciji Avantura imamo rezerviranih 30 mest za prijave. Narejen je tudi paket z letalom in hotelom, ki pride 550 € (23.9.-26.9.2011), vendar pa smo možni čisto individualni dogovori. Več info na gregor.zajc@avantura.si, 01 242 0001 ali 040 645 500, Gregor Zajc.
Uporabniški avatar
 jozet
AVANTURA napisal/-a:V turistični agenciji Avantura imamo rezerviranih 30 mest za prijave. Narejen je tudi paket z letalom in hotelom, ki pride 550 € (23.9.-26.9.2011), vendar pa smo možni čisto individualni dogovori. Več info na gregor.zajc@avantura.si, 01 242 0001 ali 040 645 500, Gregor Zajc.

Niste ravno poceni, če je to vse kar za to ceno ponujate! :-((

LP Jože
 AVANTURA
Jože, cena je okvirna, ker je pač odvisna od cene letala, ki se ves čas spreminja :? . Lahko je nižja ali višja, zato sem tudi napisal, da so možni individualni dogovori. Sem pa bil tudi sam letos v Berlinu in verjemi mi, da če hočeš normalno spati in leteti čim bolj optimalno, ne boš veliko odstopal od "predvidene" cene.

Lp, Grega

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com