Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raf napisal/-a:letos pa ne bom zamudil prijave......

Priporočam...da že na avtobusu za Palmanovo naredite seznam in oddate g.Balabenu.
Ime-priimek/letnica rojstva/klub/razdalja/plačilo
Se gremo vlečt na 30 km, tako kot lani.

Sonček za bravnanje naročamo že sedaj.

Raf, pričakujemo tudi letos reportažo v živo in neposredno poročanje s proge.
Ker sem poškodovan in na žalost letos ne grem v Palmanovo bi pa rad šel na 21km v Medejo, me zanima, če je kdo tako prijazen da me v Palmanovi prijavi za tek v Medeji? Denar mu nakažem na TRR ali pa mu ob prvem srečanju vrnem z obrestmi....

LP Tomaž in uživajte v Palmanovi
Tomaž 77 napisal/-a:Ker sem poškodovan in na žalost letos ne grem v Palmanovo bi pa rad šel na 21km v Medejo, me zanima, če je kdo tako prijazen da me v Palmanovi prijavi za tek v Medeji? Denar mu nakažem na TRR ali pa mu ob prvem srečanju vrnem z obrestmi....

Tomaž, lahko te jaz prijavim :D
Povej samo razdaljo, letnica je pa 1977 a ne :D
mušnica napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:Ker sem poškodovan in na žalost letos ne grem v Palmanovo bi pa rad šel na 21km v Medejo, me zanima, če je kdo tako prijazen da me v Palmanovi prijavi za tek v Medeji? Denar mu nakažem na TRR ali pa mu ob prvem srečanju vrnem z obrestmi....

Hvala Jana!!! :D

21Km
Sporoči mi št. računa ti denar nakažem takoj preko klika ali boš založila in ti vrnem ob prvi priliki?

Še enkrat hvala in fajn se imejte!
Tomaž 77 napisal/-a:
mušnica napisal/-a:

Hvala Jana!!! :D

21Km
Sporoči mi št. računa ti denar nakažem takoj preko klika ali boš založila in ti vrnem ob prvi priliki?

Še enkrat hvala in fajn se imejte!

Daj ne seri :FO:
Mi boš že dal denar, ko se porihtaš in se vidimo na kaki tekmi al pa se na kakem kuhančku dobimo decembra :toast:
Hej hej ...

Mene pa malo zanima kako je z Medeo 2011?
A bo organizirana kakšna skupna prijava, prevoz?
Letos je bilo menda super ....

Bi se pridružila v 2011, če se da :--

Lp IRA
Hoj,

sem zainteresiran za 30 km. Žal sem zamudil prijavo v Palmanovi. Če bo še kdo prijavljal, bi prosil za pomoč. Italijansko žal ne znam, zato bi se šlepal pri prijav :D i .

Lp, Matjaž
MatjazV napisal/-a:Hoj,

sem zainteresiran za 30 km. Žal sem zamudil prijavo v Palmanovi. Če bo še kdo prijavljal, bi prosil za pomoč. Italijansko žal ne znam, zato bi se šlepal pri prijav :D i .

Lp, Matjaž

Jst tut! (samo da bi šla na 21 km)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA