- 03 Jan 2011, 19:55
Opala, sem danes malo pogledal prijavljene, pa ugotovim, da vas je kar nekaj, že prijavljenih. Predvsem imam tukaj v mislih tiste, ki se boste spopadli z celotnimi 212 km v enem kosu.
.
Tudi letos je možno teči tudi ekipno in sicer z 2 do največ 10 tekači. Letos je spremeba samo ta, da ni več dvodnevnega ekipnega teka, ampak samo non-stop tek. Sprememba je tudi ta, da posamezni tekači štartajo ob 6 uri zjutraj, ekipe pa ob 12 uri. Tokrat so organizatorji določili tudi limit teka, ki znaša 26 ur za ekipno tekmovanje, za posameznike pa je limit sledeči:
Keszthely (69,5 km) - 10 hours
Balatonboglár (111,8 km) - 16 hours
Balatonvilágos (163,2 km) - 24 hours
Tihany (FINISH) - 32 hours
Sidikalna cena velja do 31.01. 2011, zato se je potrebno čim prej prijaviti
Ekipa srčnih se je lani uspešno spoprijela z dvo dnevno dirko, za letošnje enodnevno pa še ni bilo prave volje. A se bo letos našla kakšne ekipa ki si bo upala?
Sem skorajda pozabil. Letos je možno Blatno jezero tudi prekolesariti. Štart 25.6 od 9 do 11 ure.
Sicer pa se več informacij najde na tem linku!

Tudi letos je možno teči tudi ekipno in sicer z 2 do največ 10 tekači. Letos je spremeba samo ta, da ni več dvodnevnega ekipnega teka, ampak samo non-stop tek. Sprememba je tudi ta, da posamezni tekači štartajo ob 6 uri zjutraj, ekipe pa ob 12 uri. Tokrat so organizatorji določili tudi limit teka, ki znaša 26 ur za ekipno tekmovanje, za posameznike pa je limit sledeči:
Keszthely (69,5 km) - 10 hours
Balatonboglár (111,8 km) - 16 hours
Balatonvilágos (163,2 km) - 24 hours
Tihany (FINISH) - 32 hours
Sidikalna cena velja do 31.01. 2011, zato se je potrebno čim prej prijaviti

Ekipa srčnih se je lani uspešno spoprijela z dvo dnevno dirko, za letošnje enodnevno pa še ni bilo prave volje. A se bo letos našla kakšne ekipa ki si bo upala?

Sem skorajda pozabil. Letos je možno Blatno jezero tudi prekolesariti. Štart 25.6 od 9 do 11 ure.
Sicer pa se več informacij najde na tem linku!