Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Opala, sem danes malo pogledal prijavljene, pa ugotovim, da vas je kar nekaj, že prijavljenih. Predvsem imam tukaj v mislih tiste, ki se boste spopadli z celotnimi 212 km v enem kosu. :clap: .

Tudi letos je možno teči tudi ekipno in sicer z 2 do največ 10 tekači. Letos je spremeba samo ta, da ni več dvodnevnega ekipnega teka, ampak samo non-stop tek. Sprememba je tudi ta, da posamezni tekači štartajo ob 6 uri zjutraj, ekipe pa ob 12 uri. Tokrat so organizatorji določili tudi limit teka, ki znaša 26 ur za ekipno tekmovanje, za posameznike pa je limit sledeči:

Keszthely (69,5 km) - 10 hours
Balatonboglár (111,8 km) - 16 hours
Balatonvilágos (163,2 km) - 24 hours
Tihany (FINISH) - 32 hours

Sidikalna cena velja do 31.01. 2011, zato se je potrebno čim prej prijaviti :wink:

Ekipa srčnih se je lani uspešno spoprijela z dvo dnevno dirko, za letošnje enodnevno pa še ni bilo prave volje. A se bo letos našla kakšne ekipa ki si bo upala? :mrgreen:

Sem skorajda pozabil. Letos je možno Blatno jezero tudi prekolesariti. Štart 25.6 od 9 do 11 ure.

Sicer pa se več informacij najde na tem linku!
Uporabniški avatar
 ero
Bravo, Vreme, in hvala za odprtje teme. Ravnokar se namreč dopisujem z Mihalyjem, ki je na Ultrabalatonu zadolžen za spletno obveščanje. Želi si, da bi letos bilo na teku okoli blatne mlake več Slovencev kot Madžarov. Je to možno? :D

Vsekakor bomo spremljali spletne prijave in delali pozitivno reklamo za ta tek. Ekipe? Vsekakor. Prepričan sem, da so zanje novi kandidati. Poleg starih, seveda.

Kar na dan z željami, idejami, vprašanji, ...
Uporabniški avatar
 AVI
ero napisal/-a:.....Želi si, da bi letos bilo na teku okoli blatne mlake več Slovencev kot Madžarov. Je to možno? :D ...

Glede na lanskoletne odzive in letošnje pogovore je možno vse.... :lol: :lol: ...tudi, da Slovenci in Slovenke zavzamejo blatno mlako..... :lol: :lol: no, za Slovenke nismo nič slišali, še manj pa prebrali..... :lol: :lol: :lol:
Midva z Urošom bova oddala skupno prijavo do konca meseca in greva vsak polovičko. :clap:

Ekipo srčnih sem moral s težkim srcem zapustiti in sedaj imajo fantje in dekleta eno free mesto in se lahko javijo Rajkotu, ker to je tek, ki ga moraš probati.
Zdravo.
Javljam se prvič. Sem stari tekač in se udeležujem že 25 let tekov po Sloveniji in drugod. Lansko leto sem bil kot spremljavalec Leona Rojca na ULTRABALATONU. Doživel sem nekaj posebnega zato me je to potegnilo.
Sem član društva DTP Trebnje, ki je aktivno predvsem na dolenjskem pokalu. V okviru društva smo organizirali tri velike štafetne teke (non-stop) IMakarske v Trebnje- Beograd Trebnje in Rim Terbnje. Izkušnje imamo.
Letos se želi društvo udeležiti z eno pet člansko ekipo. Zanimajo me podrobnosti.
Ali mi kdo lahko odgovori.
Hvala
Na kratko kot sem že napisal . Ekipna tekma se prične dne 25.6. ob 12 uri in traja non-stop torej dokler zadnji tekmovalec ni na cilju. Limit teka je za 212 km 26 ur. Menjava tekača je možna samo na za to določenem mestu, kjer je treba predati naslednjemu tekaču čip, ki je tukaj malo drugačen kot smo ga navajeni. Čip se namreč nosi na prstu. Se da hitro navaditi na njega. Torej predaje so možne samo na okrepčilnih postajah, ki pa so razporejene okrog na cca.5km, nekje več nekje majn. Sicer pa imate na njihovi spletni strani potek poti, da se boste lažje organizirali in lažje spremljali sotekače. Pa srečno! :clap:

Srčnih letos očitno tam ne bo, razen če bo katera ekipa vzela zraven dva polžja tekača... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA