Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Za vse, ki ste se nameravali udeležiti Rekorda Šmarne gore, posredujem obvestilo, ki se nahaja na spletni strani smarnagora.com: "Letošnji Rekord Šmarne gore, ki je bil predviden prvi konec tedna v februarju, je žal zaradi višje sile odpovedan."

Res škoda, saj sta bila organizacija in vzdušje vedno na vrhunskem nivoju.

Lp,
Urša
Nazadnje spremenil ursad, dne 04 Feb 2011, 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 TONEK
Me res zanima,Kdo je ta višja sila. Bojim se, da je organizatorju zmanjkalo motivacije. Lepo prosim vesoljno gorsko-tekaško slovensko organizacijsko klientelo; naj nekdo poprime za vajeti - vem, da je pri nas kar nekaj dobrih organizatorjev, ki so sposobni izpeljati to edinstveno gorsko-tekaško tekmo v naši prestolnici. Saj ni treba bleščečih nagrad. Zgolj pisno priznanje in čaj pri Ledineku; s tem nas bo večina rekreativcev zadovoljna.
Še enkrat: lepo prosim.
Knavs Anton
Tole sem pa potem kar nekako zgrešil!
Nekajkrat sem tekel na "Rekordu Šmarne gore", a mi je presedalo tisto začetno gužvanje, pa še proga mi ne ustreza in potem nisem več šel.
Seveda mi je bilo žal, da tekme s tako tradicijo ne bi bilo več in prav vesel bom, če se bo obdržala. Predvsem pa imam rad spremembe in tale kronometrska mi je tako dobra, da me morda (ne me držat za besedo) celo premami. Za hec, za družbo, ne za tekmovanje... :P

LP, vencelj
Hoj,
za neuradni rekord Šmarne gore je prispelo kar nekaj praznih prijav :shock: Možno je da spletna prijava z Internet explorerjem ne funkcionira najbolje, zato prosim vse tiste, ki bi radi 12.3. tekli na Šmarno in so se poskusili prijaviti, pa se na štartni listi ne najdejo - naj se še enkrat prijavijo na e-naslov info@smarnogorska-naveza.si.
lpŽ
Jutri pa veselo na Šmarno goro. Pogoji za tekmo bodo fantastični. Škoda, ker nas je tako malo prijavljenih (28) - le kje so zveneča imena gorskih tekačev, mogoče pa so obljubljene preskromne nagrade???
Jaz bom z veseljem kot prvi ob 14-tih začel tekmo, čeprav me že teden dni muči rahel prehlad.
lp Tone
Jep. Jutri se dobimo ob 13:30 pri stopnicah kjer je bil navadno štart rekorda. Razdelimo štartne številke, se ogrejemo - malo poklepetamo in potem štart po štartni listi. Na vrhu pa znameniti čaj pa kakšna malenkost za pod zob. Jutri tečemo za čast in slavo :D in seveda da ohranjamo kontinuiteto rekorda - čeprav ga letos uradno ni. Še vedno se lahko prijavite - preko spletne prijave (zgleda da zadovoljivo deluje samo s Firefoxom :( ) ali pa preko info@smarnogorska-naveza.si.
Se vidimo in lpŽ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA