Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni,

Vabimo vas na Jesenice, kjer pripravljamo tek na 10 km in tek za otroke. Letos je trasa malenkost spremenjena, ker bomo premaknili štartno ciljni prostor izpred Občine Jesenice na Staro Savo, za kar smo se odločili zaradi gradbišča v bližini občine. Bistveno se trasa ne spremeni, ceste kjer boste tekli so še vedno iste v prejšnjih letih. Startnina je zelo nizka, naša želja je da pridete v čim večjem številu.

Razpis:
http://www.zsport-jesenice.si/info.php? ... &x=2011006

lp, Gaber
Bi bilo lepo ja, da se nas čim več nabere. Trasa iz moje strani že velikokrat sprobana in je res super. Tudi štart in cilj na stari savi je cool (kje točno pa bo??).
Upam, da se tudi toliko zgreje ozračje, da bom prvič v letu lahko v poletni opravi (lani je bilo še kar mrzlo).
Pridem spet seveda, na to "ta domačo" tekmo. Proga se mi zdi še prav posebej všečna, z dovoljšno oziroma ravno pravo mero razgibanosti, pa lepo je tudi, če te ob vsaj delu teka spremlja reka :)
Taka trasa je tudi na strani zavoda za šport tako da bo zgleda kar taprava. Mislim, da zaradi blata pod hribom. Vsaj danes je bilo stanje "katastrofalno" tam.
Se strinjam, vendar je to še "stara" trasa - poteka od občinske stavbe.
Kaj, če bi vseeno počakali, da Gaber objavi traso, kot je obljubil :D
Lp
Miro
Na drugi sliki se točno vidi, da je štart na Stari savi. Točno na trgu pri muzeju. Ta trasa bo pomoje kar prava vsaj upam, ker mi "blato" niti najmanj ne paše :D :D
Oj!
Upam, da bo trasa enaka kot lani . Prijetno je teči ob Savi gor in dol , pa čeprav ves čas po asfaltu.
Ob poletni vročini in suhem vremenu je trasa tik pod Mežaklo sicer prijetna , v tem času pa je tam blatno.
Startnina 3€ je res nizka , je pa 50% višja kot lani . Zaradi dobre organizacije bo udeležba verjetno vsako leto višja. S tem pa tudi startnina. 8) :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA