Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo,

S prijateljico se bova udeležili maratona v Trevisu, 27.03.2011. Ker je prevzem štartnih številk možen le en dan pred tekmo, naju zanima ali bi bil kdo, ki se bo prav tako udeležil te tekme, pripravljen prevzeti številko tudi za naju.

Hvala in lep pozdrav,

Katja
oj,jaz še razmišljam med sežano in trevisom,lahko ti pa povem da če ne dvigneš številke dan pred tekmo,jo lahko isti dan,ker niso vsi tako blizu da lahko pridejo kadarkoli,zanima me prevoz,če bi lahko šli skupaj če se odločim za treviso.
The number and the kit bag can be picked up in person on Friday, March 25th (from 1.00 p.m. to 9.00 p.m.)
and on Saturday, March 26th (from 10 a.m. to 9.00 p.m.), at the Marathon Expo. Athletes who are unable to
pick up the number can delegate someone else, in written form.

Sej,...zato sem preusmeril svoje prijatelje (in sebe) v Ferraro,kjer je to možno storiti,na dan maratona,
Živjo,

Ne vem, če si pravilno razumel, vendar tu piše, da je prevzem številk možen tudi v soboto, t.j. en dan pred tekmo in da lahko številko prevzame tudi kdo drug in ne tekmovalec. Iz tega dopisa ni razvidno, da bi bilo možno številko prevzeti na dan tekme.

Glede prevoza pa je vse odvisno od tega kdaj bova šli.

lp, Katja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA