Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zz topka
ORGANIZATOR: TEKAŠKO DRUŠTVO "BURJA" VIPAVA

PRIREDITVENI PROSTOR:
ŠPORTNI PARK VIPAVA (pri vojašnici)

Primorski pokalni teki
Pravila na : http://www.filipides.net/index.php?opti ... &Itemid=66

ŠOLSKA MLADINA
START TEKA: 13:00

DOLŽINA: od 300 do 2000 m
KATEGORIJE: 18 (9 dečki, 9 deklice)
NAGRADE: prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo
medalje

ČLANI, ČLANICE
START TEKA: 15:00

DOLŽINA: 8,370 km
KATEGORIJE: 11 moških in 5 ženskih
NAGRADE: prvih pet absolutno prejme pokale, prvi trije v vsaki kategoriji pa medalje

Vpis od 11:00 ure dalje in traja do 15 minut pred startom teka.

Razglasitev rezultatov in podelitev medalj za šolsko mladino bo takoj po končanem teku, za članske kategorije pa pol ure po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

Tekmovalci v članski kategoriji prejmejo topli obrok, napitek in praktično nagrado.

Tekmuje se na lastno odgovornost oz. na odgovornost prijavitelja.

Prireditev bo ob vsakem vremenu.
Uporabniški avatar
 maca
:roll:
mušnica napisal/-a:Midve z maco prideva - ker je vedno super organizirano in, da te po dolgem času spet vidimo :laola

kako si vedela :-- , da grem tudi jaz. Ker takoooo redko grem na kakšno tekmo :--
Gremo v ravnino se vlečt, a ja, enega je še treba iz luknje zbezat (lauferja ....)
Uporabniški avatar
 mušnica
maca napisal/-a::roll:
mušnica napisal/-a:Midve z maco prideva - ker je vedno super organizirano in, da te po dolgem času spet vidimo :laola

kako si vedela :-- , da grem tudi jaz. Ker takoooo redko grem na kakšno tekmo :--
Gremo v ravnino se vlečt, a ja, enega je še treba iz luknje zbezat (lauferja ....)

Bova šli v akcijo, nekaj časa še mamo :wink:
Jaz imam tudi v planu, da pridem na tale tek :D...še nikoli bil :shock: :oops:...verjamem, da se bom imel fajn... :clap: :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA