Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zelo zanimiva zadeva.Pa še relativno blizu je kolikor toliko.
Bil sem že na njihovi strani, ampak čeprav imam Italijo izredno rad pa popolnoma nič ne razumem, kaj sploh piše tu.
Če bi bilo v angleščini bi že nekako blo.Ampak tole je pa tu mač.
Hitra mora pa res biti če je prvih pet šlo pod 1uro in 8minut če sem prav videl.
Tako sem potencialni kandidat.Upam, da bo šel še kdo, da nas bo več.
ČAO!
 Lučko
Ja nekam bo treba it, ena 21 bi pasala v novembru :lol: A bo to Palmanova, Zagreb...a se bomo kej zmenil, sem interesent. :wink:
PS
:shock: Ma dijo mijo marathon, ti ne znaš italiano :?: , jz sm pa mislu da si ti skor "makaronar" dijo mijo :lol: Alaviderči :--
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja general Lučko, kar se tiče Italijanskega jezika znam toliko, da bi dobil za jesti, spati pa še kako malenkost potem se pa počasi neha.
Definitivno pa vbližnji prihodnosti načrtujem popolno obvladanje jezika.
Če ne bo kakak Italijanka mi ga izpilila, da bom res obvladal njen pardon njihov jezik. :oops: :wink: .Ma kaj hoces, mi je primorska tudi vsec.
Da ne govorim o primorkah, to je poglavje zase.Temperament in ta njihov stas, vsaj nekatere.
Ma Lučko, ma sem dobil strasna ideja.Kaj ko bi mi šli sa tvojim tenkom v Palmanovo.Sam to bi bilo pa potem prehudo, a kaj praviš. :lauf: :driver: .A bi ga nam v vojašnici posodili za dan ali dva.Oziroma za neodrečeno vreme.Ja pa še tankal bi ga nam.
Bojo mislili Italijani, da se ponavlja osvajanje našega Trsta, ki ga imajo.
No šalo na stran.Za ta mali maraton bi bilo resnično v redu, da bi nas bilo veliko iz tekaškega foruma.Da okupiramo Palmanovo.Včasih smo jo s tistimi značilnimi nakupi.Danes, ko pa smo v Evropi pa s svojo tekaško vstrajnostjo.
Dejmo folk začnimo se brojati.Kdo je za?
ČAO!
Uporabniški avatar
 primus
Je slišat zanimivo. Najbolje, da se začnemo menit po Ljubljani - časa bo še dovolj; za predprijavo do 14.11.

primus
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hm, zanimivo, morda pa ... :D
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz bi razmislil o tem maratonu , če nas bo več grem zraven, toliko bom že regeneriran po Ljubljani.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MatjazV
Družba, jaz sem za! Tekel sem že lani: odlična proga za dober rezultat, lepe nagrade. Lani sem na tej progi tekel osebni rekord.

Se vidimo!

MatjazV
Uporabniški avatar
 bozo
Hoj forumovci.

A se je kdo ze prijavil na tale polmaraton? Na kaksen nacin placas startnino?
Uporabniški avatar
 pementos
Tudi jaz razmisljam, da bi sel. Ob kateri uri je start? Tega nisem nasel.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Treba bi bilo popravit nedeljski vtis!
Načeloma sem zainteresiran.
Uporabniški avatar
 Matevz
Partenza ore 10

Start je torej ob 10h.

Prijava pa je tudi na webu in sicer tukajle
Uporabniški avatar
 pementos