Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mamut
Pozdravljeni,

vabimo vas na Olimpijski tek v Koper 25.6. 2011, kjer bomo poskrbeli za nekaj zanimivosti:
 z nami bodo slovenski olimpijci, ki bodo dejansko tekli z nami,
 tek na 9 km bo tekel skozi Luko Koper (najatraktivnejši del proge),
 mini olimpijada za najmlajše (brezplačno) z nagradami za vse najmlajše,
 tek oz. hoja na 1km,
 otroški vrtec,
 olimpijska razstava,
 3 glasbene skupine na trasi teka,
 brezplačna tehnična tekaška majica za vsakogar,
 poleg malice po teku še sladka presenečenja,
 olimpijski protokol z olimpijsko himno, mimohodom,
 startnina 10 EUR.

Več informacij na http://www.olympic.si/olimpijskitek/.
Veseli bomo, če boste tekli z nami.

Matic
Še nekaj zanimivosti o Olimpijskem teku v Kopru:

- brezplačno parkiranje v neposredni bližini startno - ciljnega prostora,
- poleg testenin, še palačinke za vse tekače,
- kratek video proge si lahko ogledate na http://www.olympic.si/olimpijskitek/,
- olimpijska razstava o poletnih olimpijskih igrah v Londonu,
- slikanje z olimpijci in podpisovanje avtogramov za najmlajše,

Se vidimo.

Matic
Dodajamo še nekaj zanimivih informacij:
- z nami bo tekaški trener Urban, ki bo skupaj z olimpijko Brigito Langerholz Žager vodil ogrevanje,
- lahko boste tekli v štirih različno hitrih skupinah s tremi Urbanovimi trenerji in Urbanom, ki vam bodo na progi svetovali,
- navijali bomo za Jakoba, ki bo 9 km Joggliral = tekel in žongliral s tremi žogicami,
- po teku je možno brezplačno kopanje v morju ob Marini v Kopru in v Žusterni

lp
Ne pozabite na Olimpijski tek v Kopru, v soboto, 25.6. 2011.

Bo zelo zabavno, zanimivo, prilagojeno tudi najmlajšim. Seveda pa ne bodo manjkali niti naši olimpijci in slastna presenečenja v cilju v obliki palačink za vse tekače. Štartna vrečka s tehnično tekaško majico vas že čaka, v cilju pa sledi še žrebanje bogatih nagrad za vse tekače.

Vse informacije in prijave (10EUR) na http://www.olympic.si/olimpijskitek/.
Hmm... eno veliko vprašanje imam za Vas... Prepozno prebral ta oglas... sem namreč slep...ne vidim, in zato ali je kdo pripravljen teči z mano? Rad bi pretekel to progo... Velika Hvala že vnaprej... Če je kdo pripravljen odteči ta tek z mano me naj pokliče na mobitel: 041 439 441 oziroma tu napiše. Hvala še enkrat in srčno upam na kogarkoli.
Srečno...
@Vandrovc, ni še gotovo, če se bom udeležil tega teka, tako da ne morem nič obljubiti, ampak sicer pa bi lahko jaz tekel s teboj. Predvidevam, da niso potrebne neke posebne priprave, moram pa reči, da nimam izkušenj s tem, ali lahko napišeš, morda na ZS, kaj pričakuješ od spremljevalca.
Opažam... da se organizator resno lotil zadeve "Olimpijski tek Koper"...in sploh ne dvomim v kakovostno izvedbo le-tega.
Natančen razpis...promocije po SLO...spletna stran...facebook....vse je SUPER :clap:

Naj bo to tek...najboljše organiziran na Obali...kdajkoli.

Zaradi napovedanih visokih temperatur(nad 30°C),opozarjam na zadostno številko okrepčevalnic (na 2-3 km)....in na pravilno km-označevanje . :wink:

Proga mi je dobro znana ...in je zelo lepa.
Torej...vidimo se :D
Hvala Biz in Špela...sta res OK. Mi je pa uspelo dobiti čisto slučajno nekoga, ki je tudi tekel te dni po Bonifiki z mano, kar tako se mi je pridružil... Hvala Daš... V soboto pa v drn in strn do luke, katera mi je bila večletna želja, da jo obvandram, če je že ne vidim... Hvala vsem OK Tekaški forum ste...
Pa še to... Vse najboljše mednarodnem olimpijskem komiteju, tudi našemu, slovenskemu...! V športnem duhu smo povezani...ni ovir in pregrad... v športnem duhu je vse lažje! To je TO... Srečno!
Spoštovani tekači iz obale in ostali....... po končanem teku in druženju se odpravite na Črne njive pri Ilirski Bistrici in v majici iz Olimpijskeka Koprskega teka odtečite še lepih 10 km v naravi.
Časa od zaključka v Kopru do začetka ob 17:00 uri imate več kot dovolj.

VABLJENI.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA