Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Šmarješki tek. Ne hvala. Dragi organizatorji,sipatizerji tega teka. Prebrali smo razpis ta ta tek,na internetu in še kje. Vabili ste z dobro organizacijo.Verjetno je do letos še bila dobra organizacija,saj je teklo na tem teku tudi čez 400 udeležencev. Naj opišem moje razočaranje nad tekom. S prijatelji smo že pred osmo uro vzjutraj odrinili iz primorske. Po poti nas je spremljal dež in smo pač bili odločeni da ta tek odtečemo po dežju. A glej ti te organizatorje-ji to zame niso.!!! Ob 9.30 odpovejo tek.Zakaj? Udeležencev je bilo kar nekaj.Ne,sigurno nas ni bilo 400,ampak vsaj 50-100. Organizator se je tako odločil ker? Razlog ni bil naveden.Mogoče ni bilo kot pnavadi večje število tekmovalcev,mogoče dež-ki ga ni bilo,mogoče se finančno ne bi izšlo. To ni naš problem,ali nas teče 10 ali 500. Tek bi se moral odvit. V zelo fajn družbi smo počakali na deseto uro in enih 12 tekačev se nas je odpravilo vsaj na rekreativen tek-trening. V dobri družbi smo odtekli 12 kilometrov.Dežja ta čas ni bilo. Na koncu smo se pozdravili z šudovito družbo in jo mahnili domov. Dolenjska nas bo še videla. Ampak šalabajzarji Šmarješkega teka ne. Naj sami sebi prestavljajo tek kolikor hočejo. Lep pozdrav iz Primorske.
rafael napisal/-a:17. šmarješki tek je bil zaradi dežja prestavljen. Nov datum sporočimo naknadno.

Kaj vam tekači delujejo kot, da se bojijo dežja? Vi niste normalni. Odvrnili marsikoga pa če vam gre v lašto ali pa ne!
Tudi sam delim razočaranje z večino tistimi, ki ste prišli v nedeljo na šmarješki tek. Mislim, da smo se mi, ki smo na tek prišli, zavedali, da bomo tekli najverjetneje v slabem vremenu in seveda na lastno odgovornost.
Mene je zelo presenetil odnos organizatorja, ki je čakal z odločitvijo ali tek bo ali ne bo toloko časa, da je videl, koliko tekačev je prišlo in posledično ali se organizacija izplača ali ne. Ko je ugotovil, da se izvedba teka ne izplača, je le mrko zabrusil, da tek pač odpade - opravičilo, tistim, ki ste naredili 100 in več km, da ste na tek prišli se mu očitno ni zdelo potrebno. Dež je do 10. ure celo ponehal, tako, da je tistim, ki smo na tek prišli otročje govoriti, da je tek odpadel zaradi slabega vremena, ki se je sicer tako ali tako napovedovalo. Mislim, da bi bilo bolj primerno, da naslednjič organizator ne napiše da tek kljub napovedanemu slabemu vremenu bo temveč, da tek bo v premeru, da se ga bo udeležilo 200 ali več tekačev.
Ob tem moram povedati, da sem imel občutek, da se je organizator dolenjskega pokala močno prizadeval, da bi tek izpeljali, vendar je bil nemočen. Mislim, da ne bi bilo nič narobe, če se v letošnjem letu 3. termin šmarješkega tekA NE NAJDE.

Lep dan!
Se strinjam s predhodniki. Šmarješke pač niso zadovoljne, če nimajo največje udeležbe v Dolenjskem pokalu. Termina sta bila dva in če niso uspeli izpeljati teka v teh dveh terminih si tretjega niti ne zaslužijo. Sicer se sliši zlobno ampak če že najdejo tretji termin jim privoščim, da bo lilo kot iz škafa na tisti dan. :oops: Vsi teki so izvedeni v VSAKEM vremenu, le Šmarješki organizator gleda samo na finančno korist in ne na tekače ter samo rekraacijo. Sicer pa se je vedelo že prej da bo deževalo. Kje je bil kakšen plan B za izvedbo tekme oz. vsaj kakšna druga ali skrajšana proga, če so že govorili, da je prvotna v dežju "prenevarna"???? Preprosto neodgovorni organizatorji.
V petek je tek v Celju. Imam že plačano kar nekaj časa. Sedaj naj bi nekaj padalo z neba. Da se ne bi pojavil na štartu? :D Če ne bo kake poškodbe do takrat se vidimo sigurno.
čestitke organizatorjem, da niso nasedli peščici sebičnežev, ki gledajo le na nabiranje točk. tisti, ki so se pojavili in zahtevali, da se tek odvije najbrž v normalnih razmerah ob prisotnosti konkurence nimajo kaj počet.
Ob normalnem vremenu bodo tekli tudi naši najmlajši katerih to nedeljo v blato nismo nameravali pripeljati...čimprej sporočite termin. Upajmo da bo naslednjič vreme bolj ugodno, da izkoristimo še kopanje za "boglonaj". Pa ne pozabite na stojnice z domačim kruhom, salamami in cvičkom.
Spoštovani solarcek. Mene ne zanimajo točke za dolenjski pokal. Mene bolj zanima odnos organizatorja do zbranih tekačev ki smo ta dan tam bili. Padavine so napovedovali že cel teden.Tako bi lahko tek odpovedali že vsaj dva dni prej. Tek pa so odpovedali POL URE PRED STARTOM. In to brez navedenega razloga. Kdor noče biti moker itak ni šel iz hiše. Tako da ne govoriti da je prav da tek odpade. V naslednje vam bodo že tretji termin posredovali. Če boste imeli srečo s soncem in visoko udeležbo boste vsekakor lahko tekli. Jaz tukaj ne bom. Lep sončen pozdrav iz Primorske. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
proga šmarješkega teka je po gozdnih poteh katere niso po dežju v najboljšem stanju tako, da podpiram pametno odločitev organizatorjev za prestavitev teka. :clap: če bi organizator izvedel tek bi najbrž na forumu pametnjačili kako je neodgovoren, da spusti tekače na nevarno progo...
Vsak teče na lastno odgovornost in če misli da je proga prenevarna zanj potem bolje da je doma ali pa sodeluje kot navijač. V nedeljo nisem bil med tekači, ki so v Šmarješke Toplice zaman prišli na tek, če ne bi imel druge obveznosti bi zagotovo prišel, saj vreme in proga nista ovira.
Če se nanesem na 113peter, o nevarni progi. Lani sem tekel na dveh tekih, kjer je deževati nehalo tik pred štartom, pa se ni nobeden pritoževal o nevari progi, ker smo vedeli na kaj se podajamo. Da ne bo kdo mislil da sta bila to teka po ravnem in asfaltu. Prvi je bil konec avgusta, triatlon jeklenih(tekaški del) in pa konec septembra(po tistih poplavah) v Šentvidu pri Stični, kjer sem občutil mehkoba blata in kamenčkov. Kljub padcu se nisem pritoževal, saj me ni nihče silil da moram it tečt, ampak sem šel ker rad tečem ne glede na razmere :)
bravo bucko :clap: :clap: :clap:

organizatorji teke v Šmarjeških T. so ga res pihnili mimo. Mislim, da jim je šlo samo za dobiček :evil:
bučko in damjan10, proga kot vem ni bila zaprta tako, da bi lahko vsak tekel za "svojo dušo", vendar to za vaju ni dovolj; a ni bistvo v tem; tečt zaradi svojega prepričanja da je to to in zdravega "lajfa" ?????? hvala bogu za zdravo kmečko pamet organizatorjev, da niso izvedli štarta za 15 " potentnežev"... vredno razmisleka ? upam da so organizatorji ostali pri svojem namenu in da se bo 17 šmarješki tek čimprej izpeljal v dobro vseh ljudi. ...dobiček??? ta je huda...prijavnina +8€, pohod +5€ (malica + pijača)... golaž cca -4€, majica cca -3€, kopanje -7,5€, voda-, sadje-, salame-, cviček-,...kdor je kdaj kaj organiziral ali bil vsaj zraven takih bedarij zagotovo nebi pisal

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA