Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

meža stane
OČNNI TEK NA 5 in 10km

Sobota 09.7.2011 ob 20h

PRIJAVE: RECEPCIJA AVTOKAMP, SOBOTA 09.7.2011 od 15.00 ure naprej do najkasneje 1h pred startom.

PRED PRIJAVE, Izključno preko SPLETNE PRIJAVNICE na spletni strani TRIATLON KLUBA VELENJE http://trivelenje.com/e107_plugins/survey/survey.php?1
PREDPRIJAVE SE UPOŠTEVAJO SAMO S PLAČANO STARTNINO do vključno srede 6.7.2011 na:
TRIATLON KLUB VELENJE, Gubčeva cesta 20, 3320 Velenje.
TRR: IBAN SI56 02426-0255242745 sklic 00 09072011_03 SWIFT koda LJBASI2X

DISCIPLINE IN STARTI:
Sobota 09.07.2011
• Teki povodnega moža za otroke na 200m 400m in 800m ob 19:00h (brezplačno)
• NOČNI TEK na 5km in 10km ob 20h

STARTNINA: 6 EUR na dan prireditve 10 EUR

TRASA TEKA:
• Trasa za tek je speljana po ravninskih peščenih površinah ob jezeru. Tekmovalci tečejo v krogih po 2,5 km ob jezeru, s startom in ciljem v avtokampu. Udeleženci 5km teka bodo tekli 2 kroga udeleženci 10km pa 4 kroge.

NAGRADE: Prvi trije uvrščeni v kategorijah prejmejo medalje, vsi udeleženci prejmejo bone za hrano. Vsi prijavljeni tekmovalci prejmejo spominske majice prireditve. Med udeleženci prireditve se bodo izžrebale tudi nagrade sponzorjev.

OSTALO: Vsi tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost in organizator ne odgovarja za poškodbe in nesreče, ki se zgodijo v okviru tekmovanja. S podpisom na prijavnici se udeleženci strinjajo z razpisnimi pogoji. Za mlajše od 18 let je potreben podpis skrbnika. Organizator si pridružuje pravico do spremembe razpisa. Merjenje časa bo izvedeno elektronsko. Po teku sledi zabava z živo glasbo pod šotorom.

OPOZORILO: Prihod na prizorišče (AVTOKAMP) zaradi cestne zapore mogoč do 16:30, kasneje pa le s strani Velenja do parkirišča pri teniških igriščih in restavraciji Jezero ter po 19h.

INFO: tic@velenje.si , info@trivelenje.com, www.velenje-tourism.si , www.trivelenje.com,
TEL: 00386/(0)3-896-18-60, Fax: 00386/(3)-896-18-75, GSM: 00386/(0)41-334-028, 00386/(0)41-459-070
CAMPING: avtokampjezero@gmail.com, GSM:00386/70-814-301
HOTEL: info@t-topolsica.si, Rezervacije: (03) 896-3140 , (03) 896-3106

Velenje, 01.06.2011 Direktor prireditve in predsednik TK Velenje

Mitja Tašler
Uporabniški avatar
 levinja70
Včeraj sva z Lenči stestirali progo. Proga čudovita. Meni je uspelo 3 x loviti svoj rep :lol: , medtem, ko je vztrajna Lenč-ka pretekla celotno 10-ko. :clap: Sedaj moram samo svoje možgančke prepričat, da tek v krogih pač ni tak bau bau pa bo.
Se vidimo v Velenju :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Smo se probali nekaj matrati včeraj v Velenju. Z tako vročino kot je bila včeraj nisem nikoli sklenil kakega pametnega dogovora. Bolj sem gledal vodo kot vse ostalo. Pohvala pa organizatorjem za vse. Ne glede na vse se drugo leto zopet vidimo. :clap:
Uporabniški avatar
 jegart
Včeraj smo odtekli res po vročini, še posebej tisti, ki smo se odločili za 10 km progo.
Iz koroškega konca nas je bilo kar nekaj in bili smo kar precej starejši, da bi nas lahko timing
dodelik k 5o letom in več. Do 50 so bile lepo kategorije, nevem kdo se je zbal, da bi tudi nad
6o let lahko dal kategorijo kot na vseh ostalih tekih in bi bilo treba podeliti medalje. Pa tudi na 5 km ni nikjer pisalo, da ni kategorij. Če bi v razpisu pisalo kategorije, pa se morda kdo ne bi odločil in prišel v Velenje, saj končno vsak teče za rezultat, kajne? , drugače pa bi tako doma delal trening pa še plačati ga nebi bilo treba.
Mislim, da drugo leto, če nebo vsaj še ena kategorija, ne bo tekmovalcev s "koroške".
Drugače pa je bilo vse v redu.
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi jaz sem odtekla v soboto 5km razdaljo, čisto na izi za predpripravo na nedeljski D day :wink: . Glede na Garmina, so razdalje malo krajše, pa vendar, v tisti vročini smo bili vsi zmagovalci, eni malo bolj hitri, drugi manj. Mogoče ne bi škodovala kakšna voda na obratu. Tekmovalcev ni bilo veliko, proga je pa meni zelo všeč :wink: . Lep uvod v nedeljski tekmovalni del :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
pajo napisal/-a:Lenči kje si Levinjo v soboto izgubila?

Pajo nisem se izgubila :lol: :lol: . Ustrašila sem se hude vročine, ki jo resnično ne prenašam (zdravstvene težave). Še bo tekov na katerih se bom preganjala.
Čestitke za uspešno končan tek :clap: :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA