Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gazi
Sredi priprav na ljubljanski marato (ki bo moj prvi - Virgin :lol:) sem iz Londona dobil prijazno obvestilo:

Dear Andrej Gazvoda,

Congratulations your entry for the Virgin London Marathon to be held on Sunday 22nd April 2012 has been provisionally accepted. Please keep a record of your 2012 running number for future reference.

Running Number: 56059

...

Če preživim Ljubljano bo očitno treba še na enega od velikih 5 :roll:

Gre še kdo (pri Vitezih dobrega teka sem prebral, da so izžrebali Renato)?

Dobrodošle informacije vseh tistih, ki ste v Londonu že tekli ...

Tekaški pozdrav,

Gazi
Uporabniški avatar
 mitjas
Prijave za London je potrebno oddati kmalu po samem maratonu (v aprilu), mislim pa, da so jih letos zaprli v enem :!: dnevu nekje okrog številke 100 000 (ali 120 000).
Gazi in Renata sta skoraj zadela na lotu, Slovencev na tem maratonu ni teklo prav veliko - vem le za MatjažaV.
Razen če ne "kupiš" štartnine v eni izmed dobrodelnih organizacij, ki pa je precej višja kot "navadna" štartnina :( :roll: Jih pa poberejo te organizacije kar precej - na žalost.

Gazi ti pa preveri kaj pomeni provisionally accepted :!:
Uporabniški avatar
 MatjazV
gazi napisal/-a:Dobrodošle informacije vseh tistih, ki ste v Londonu že tekli ...

Tekaški pozdrav,

Gazi

Adrej živjo.

Jaz sem v Londonu tekel pred dvema letoma. Tule prilagam link na moje FOTKE. Ko bo kaj več časa, pa še kaj napišem.
Lp, Matjaž
 gazi
mitjas napisal/-a:Gazi ti pa preveri kaj pomeni provisionally accepted :!:

Pomeni, da moram prijavnino (65 funtov) plačati do 11. novembra. Potem bom pa fully accepted :D

Matjaž hvala za link s fotkami! Čestitke za doseženi čas :clap: Kot vidim je štart v Greenwichu, cilj pa pred Buckinghamsko palačo (all inclusive ogled Londona vključen, ne bom potreboval panoramskega busa :lol:).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA