Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ugor
Zelo lepa proga. Moj gamin mi je prikazal za 200m povišanja in prav toliko znižanja višine. Najnižja točka na nadmorski višini 0m, najvišja 66m. Prvi in zadnji del je speljan po glavni cesti Veli lošinj-Mali lošinj, vmes pa ob obali (Čikat, Sunčana uvala) pretežno po betonu. :roll:
Ves čas pa vonj borovcev. Po teku pa radodarni domačini poskrbijo za raznovrstno jedačo in pijačo. :beer: Letos grem spet. :laola
Super proga. So pa klanci, ki utrudijo. Kljub temu, da imam rada razgibano progo, so me pošteno utrudili. Morda niso direktno klanci krivi, lahko da je posredno zaradi drugačne klime, kaj pa vem... :)

Drugače pa: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=17910&p=252410&hilit=lo%C5%A1injski#p252410
:wink:
Uporabniški avatar
 jedrnat
Proga je pravi užitek (je pa res, da te hribčki na koncu lepo najedajo). S Polarjevo uro sem lani izmeril višinski profil:
http://dropbox.com/sh/pd4t6bg7t348m26/aoV7FSsvmj/VisinskiProfilPolmaratonLosinj.png

Štart je ob morju. Ker ure nisem kalibriral je potrebno odšteti začetno višino. Po uri 215m višincev.
Letos grem spet!
ugor napisal/-a:
Dzoni Wajsmiler napisal/-a:Juhej, vreme bomo imeli odlično :clap:.

To je relativno, zame bo prevroče. :roll:

Napovedanih je 25 stopinj. Upam, da bo kaj vetra, drgač bomo gagali. Lani je bil to prijeten spomladanski tek.
Če kdo potrebuje "privatni smještaj" za udeležbo na polmaratonu mi naj pošlje ZS. Eden od TFjevcev me je prosil, da mu pomagam kaj poiskati. Ker je medtem prenočišče že našel, bom informacije o prenočišču z veseljem posredoval komu drugemu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com