Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Odpiram novo temo, s katero bi malce popestrili tekaška dogajanja v okolici Kranja. Tekaške navdušence vabim, da en od treningov naredimo vsako sredo na ovalu okoli Brda. Za začetek bi pričeli ob 17. uri, kasneje ( ko se zamenja ura) pa ob 18. uri. Vsak bi tekel po svojih zmožnostih in trenutnemu razpoloženju, krog ali dva, kakor komu paše - predlagam pa "pogovorni" tempo :mrgreen: .
Štartamo že to sredo, v smeri ure, čas pa torej 17:00. Upam, da ob uri ne bom sam in se bo stvar prijela. Sodelovanje na teku, kot tudi na forumu, seveda zaželjeno.
:laola
gazi napisal/-a:Thief, hvala, da si prevzel pobudo :clap:

Se vidimo v sredo!

Ja, sem čakal, če boš ti, pa nč. Štart pa jasno, pri spomeniku. Razmere so pa že kar dobre - mal ledu in mokrote zna bit na drugem in tretjem km, vsaj tako sklepam po sobotnem ogledu.
Pa ne bodte preveč :oops: in se pridružte - pomlad je tu, juhuhu :P .
Včeraj je bilo res ta pravo vreme za tek. Tudi družba 6-ih tekačev in ene tekačice (moje boljše polovičke) je bila ta prava. Dedci smo prvi krog odtekli složno skupaj, potem pa je Janez "odvil", ostali pa podaljšali tempo 43'/krog. No, jaz sem zadnje 4 km potegnil v tekmovalni tempo, da prepucam "aufspuh" na sivo, ko temu pravim :lol:.
Naslednjo sredo pa res "lagano sportski" :laola
Loni napisal/-a:To sredo sem jaz opravljala še dolg do zimskega Jošta, naslednjo se pa mogoče prikažem, če bo tudi kaj počasnejšega mogoče oziroma vi dva kroga, jaz enega :wink:

Loni, naslednjo sredo se gremo pretegnit pred kraškim polmaratonom in ne bomo bezljali (v planu 1 krog okoli 45 min).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA