Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pridemo na Grintavec in že treniramo. Zanima me samo, preprijavil sem se glede plačila pa nikje nič ne piše. Je plačilo na mestu?

Bojan zate pomeni sprehajalski pod 1:30 kajne 8)
Bojan Ambrožič napisal/-a:Žalostno da tu na TF ni nobenega zanimanje za ta tek. :?

Sam sem končno prebolel pljučnico in spet treniram. Grozen občutek ko je treba vse od nova. Mogoče se mi pa vseeno izide za en sprehajalski nastop na Grintovcu.

Se vidimo!

Samo da se ti ne bo na kakem sprehodu kak gležen spet spahnil...... :oops: :oops:
trema dela svoje :-- :-- :drink :--(
Ja, že zaradi izjemne konkurence bo tek zelo zanimiv. Pa ne pozabimo da so tudi naši letos zelo dobri. Alič je v Italiji na njihovem državnem prvenstvu zmagal in sesul tri črnce. Kuhar pa je včeraj v Canazeju zmagal vertical kilometer in premagal neuničljivega Kiliana. Skratka zelo zanimivo bo. Jaz osebno mislim da če kdaj bi rekord letos moral pasti -tako absolutni, kot tudi slovenski.

Zato sem zelo razočaran nad TF igornanco takega teka. :|

Kar se tiče mojega nastopa se pa trenutno vse stvari obračajo proti meni. Zato sem optimizem pustil že zdavnaj za sabo. Verjetno bom vseeno prišel teči, ker mi je težko gledat kako drugi tečejo. Nedvomno pa me na tek ne bo če bo slabo vreme - to je pa recept da spet takoj zbolim.
Uporabniški avatar
 miciM
Bojan Ambrožič napisal/-a:Žalostno da tu na TF ni nobenega zanimanje za ta tek. :?

Mogoče se mi pa vseeno izide za en sprehajalski nastop na Grintovcu.

Se vidimo!

Mislim, da je na TF kar nekaj zanimanja za ta tek, nekateri so tudi že prijavljeni, ampak v to temo se ne vpisuje :D , med prijavljenimi sem tudi jaz, na okoliščine letošnjega leta pa še ni 100%, da bom tudi štartala :D , no upam, da.
Mogoče bo moj nastop tudi sprehajalne narave :lol: :lol: .

:wink:
Tudi jaz razmišljam o udeležbi. Skrbi me edino to, da po GM4O nisem nič kaj veliko migala. Bomo videli, slab teden še imam časa, da se odločim. Mogoče pa se pridružim pri sprehajalcih? :D

Manj zanimanja za ta tek je zato, ker velja za težko extremno preizkušnjo. Poleg tega morda veliko ljudi zmoti limitni čas, ki jih odreže iz rezultatov.
Zanimanja je ogromno, samo je omejitev 2,5ure malo prehuda.
Jaz bi skoraj prepričal nekaj soborcev, samo še niso pripravljeni za to.
Jaz pa samo mislim da sem. :D
A mi lahko kdo pove, koliko časa rabim s počasnim tekom do spodnje postaje žičnice - tam
ko se levo zavije, da si probam izračunati, a se izide v 2,5 urah?
V vsakem primeru bo pa en lep sprehod do vrha in dol, pa :drink
Organizatorji morajo postaviti določen limitni čas,
saj to je ekstremni tek, ki zahteva od tekačev kar dobro pripravljenost.
Verjamem, da bi mariskdo zmogel priti na vrh, vendar v kakšnem času in stanju.
Potrebno je priti še v dolino ...

Če tečeš in si malo nad limitnim časom, te sodniki še vedno uvrstijo v rezultate. Seveda, te predhodno na kontrolni točki opozorijo, da se približuješ limitnemu času.

Tako da, brez skrbi, organizator bo vse počakal na vrhu.

Se vidimo na Grintovcu.
Glede na današnji uspešni trening bom nastopil na teku. Seveda če si v naslednjih dneh ne zvijem gležnja ali spet zbolim.

Limitni čas pa se mi zdi da je dosegljiv za vsakogar, ki celo pot hitro hodi - tek sploh ni potreben. Tako da kar pogumno - limitni čas sploh ni oster.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com