Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

2009 sem rekel nikoli več. Pa sem letos mislil ponovno štartat. Na žalost so me poškodbe ustavile.
17 km bo za letos dovolj. Kratko in jedrnato.
:D
 Uheeec
kako je urejeno z zadevami:
-pridem na start (kam odložim ostalo opremo-za na cilj, ter drugo na startu)
-kako je s prevozom nazaj na izhodišče (sami/organizator)
Uporabniški avatar
 tadejz
Uheeec napisal/-a:kako je urejeno z zadevami:
-pridem na start (kam odložim ostalo opremo-za na cilj, ter drugo na startu)
-kako je s prevozom nazaj na izhodišče (sami/organizator)

Na startu daš stvari v vojaški kamion (vse označijo in zapišejo), potem na cilju dvigneš (roba bo pri tuših). V Celje bo vozil avtobus popoldne, ponavadi po podelitvi.
Jaz pa se bom malce prešvercala in pričela šele v Mozirju, da bom končno enkrat navijala za dolgoprogaše. Premalo kilometrčkov, da bi tekla celo, za hojo mi pa ni :wink:

Se vidimo :D
Tudi mene mika Mozirje,vendar namesto Luč,saj mi le ta manjka iz zbirke,tekel pa letos nisem,sicer se sedaj trudim.Me skrbi,da ne bi bilo Mozirje prevelik zalogaj.V vsakem primeru pa se vidimo na startu.
Uporabniški avatar
 lonely
Gre za lepo tekaško prireditev....bil full-krat.

Resnična legenda teka ,,Stane Barber (TF-marathon 100) je s progo 75 km opravil v času 4:00/ km) lahko pove,da se je včasih teklo z dušo,brez nagibanj k vmesnim prevozom,tako ,kot počnejo vojaki in skupina Viharnik iz Kopra (pijančki)

Simon & co iz društva DMP Celje,so vredni vseh pohval :clap: ...razporeditev okrepčevalnic po 42-km,pa ne ustreza rekreativcem,žal.....moje fehtanje vode in soli,po gostilnah,priča le temu v prid.
No ja...če imaš celo familijo zraven,ki te spremlja,napaja...pol gre.

Moja malenkost je pač opravila s to progo....spremljevalna ekipa Zmagota H. ,mi je pač pomagala,da ne crknem po poti. :D
Hej hej!

Takole konec dopustov, tek ki ga pa res nočem zamuditi pa je pred vrati! Letošnj dopust je minil na Jadranski magistrali, tako da je bil to še nekakšen mini trening za Logarsko :D

Zdaj pa še slab teden in start v Celju, lani sem se na pot odpravil prvič, pa sem po prihodu v cilj vedel da ni bilo zadnjič, tako da......ja.....se vidimo v soboto zjutraj v Celju!

Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA