Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 grb
SVETOV TEK – ČEZ SLOVENIJO PO DOLGEM IN POČEZ ZA DOBER NAMEN

Na pobudo ekipe SVET-a bodo PRO PLUS-ovci oktobra znova stopili skupaj in pretekli Slovenijo z razlogom. Z dobrodelno akcijo ''MALI KORAKI ZA VELIK CILJ'' bodo s skupnimi močmi in podporo ljudi iz celotne Slovenije zbirali sredstva za socialno ogrožene družine z otroki in jim s pomočjo Zveze prijateljev mladine omogočili eno leto brez plačevanja položnic za stanovanje.
Nazadnje spremenil grb, dne 07 Okt 2013, 14:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 grb
Jutri začnemo z letošnjim dobrodelnim tekom čez Slovenijo. Od torka do petka tečemo po cestah, v soboto je zaključek na Kodeljevem, kamor ste vabljeni tudi vsi tekači, ki želite pomagat socialno ogroženim družinam.

SMS donaciji 1 EUR in 5 EUR sta mogoči mobilnim uporabnikom Mobitela, Si.Mobila, Tušmobila, Izimobil in T2.

Za 1 EUR pošlji SVET na številko 1919
Za 5 EUR pošlji SVET5 na številko 1919
S klicem na številko 090 93 30 33 donirate 1,25 EUR

Več informacij in prijavnico najdete na:
http://pro-plus.si/slo/pro_plus/svet/2013
 daca10
Živjo!
Mene pa zanima, kdaj, ob kateri uri se teki začnejo, nisem nikjer zasledila :oops: .
V četrtek bi se s kolegico pridružili teku iz Kranjske Gore, da ne bova zamudili.
:laola
Hvala in LP
Uporabniški avatar
 ROSI64
daca10 napisal/-a:Živjo!
Mene pa zanima, kdaj, ob kateri uri se teki začnejo, nisem nikjer zasledila :oops: .
V četrtek bi se s kolegico pridružili teku iz Kranjske Gore, da ne bova zamudili.
:laola
Hvala in LP

Grb je na FB zapisal: Tek za vse tekače ki niso zaposleni na Pro Plus je v soboto na Kodeljevem.
Uporabniški avatar
 grb
Ja res je kot pise Rosi. Za vse ki bi se nam radi pridruzili, smo organizirali zakljucno prireditev v soboto na Kodeljevem, kjer bomo skupaj simbolično vsaj še enkrat pretekli celo Slovenijo. Žal je nemogoče povabiti tekače na same trase, ker ne moremo zagotoviti varnosti za vse udelezence. Tudi z organizacijskega stališča bi bilo to prezahtevno.
Uporabniški avatar
 grb
zajc napisal/-a:Danes sem imel to čast, da sem lahko odtekel od Pirana do Divače.

Jutri se ti podam nasproti iz Maribora. Do kam bo slo bo povedala desna noga :-)

Hvala vsem, ki nas podpirate.
Uporabniški avatar
 grb
Še malo in štartamo v drugi dan Malih korakov za velik cilj. Od Maribora bomo tekli skozi Slovensko Bistrico, Slovenske Konjice, Celje, Laško, Hrastnik in številne male vasi ob poti vse do današnjega cilja v Trbovljah.
Uporabniški avatar
 grb
Pridružite se nam danes po 15. uri na Kodeljevem, da še enkrat skupaj simbolično pretečemo Slovenijo.

Naša ekipa vam je neskončno hvaležna za vso podporo. In sigurno so vam hvaležni tudi tisti, ki bodo prejeli vašo pomoč.
Uporabniški avatar
 kustus
Pozdrav.

Včeraj sem tekel za male korake in za velik cilj. Uspelo mi je dodati 50 celih krogov. Za mene je bil zelo velik korak. So me tudi zelo lepo vspodbujali in na koncu sem dobil v dar eno majčko, ki je na začetku niso imeli saj je (Induplati) prenehal z velikimi številkami. A so vseeno našli eno XXL . Hvala vsem za navijanje in seveda za dobro voljo da so majčko našli.

Slika

:laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA