Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GTA
Zanima me, če je kdo že bil na maratonu v BG, kakšna je proga, organizacija... in če se ima kdo namen udeležiti naslednjega. Je v zanimivem terminu, ko še ni tako vroče pa še malo se mi toži po :piti: na njihov način.
Organizirajo 21km in 42km.

To je nekaj malenkosti, ki sem jih našel:

26.10.2004.
Organizacioni odbor Beogradskog maratona kojim je predsedavala Radmila Hrustanović, predsednik Skupštine grada, odlučio je na današnjem sastanku da se 18. Beogradski maraton održi 23. aprila 2005. godine. O organizaciji takmičenja pobrinuće se Sekretarijat za sport i omladinu.

Izvršni odbor Beogradskog maratona bi do 15. novembra trebalo da pripremi predlog programa, kao i da sprovede postupak za izbor tehničkog organizatora i marketinškog promotora.

Evropska atletska asocijacija /EAA/ uvrstila je Beogradski maraton u svoj kalendar takmičenja za narednu godinu.

Beoinfo
Informativna služba Gradske opštine Novi Beograda.

In še trasa proge:

http://www.ravangrad.net/~somaraton/Karta_Bgd_staze.jpg

Lp!
Uporabniški avatar
 marathon95
Bila je grupa hrvatskih trkača
Uporabniški avatar
 milkec
Ja lansko leto so utrke.com organizirale tek tam in bivanje v hotelu Excelsior, v katerem sem bil lani za novo leto, zato se mi je ta tek tako vtisnil v misli, da se ga bom enkrat udeležil.

Zaenkrat ciljam kar na naseldnje leto, ampak bomo videli. Sama proga pa me ne zanima toliko, ker mi sam čas ni tako pomembem, ampak kolikor se spomnim Beograda in narisane trase večjih klancev ni tam. Je pa malce razgiban teren.
Uporabniški avatar
 primus
Kako bi bilo, če bi se v letu 2005 TF udeležil treh maratonov : Beograd, Zagreb, Ljubljana ?
Ne vem natančno kako je terminsko, tudi ne kako je z razdaljami (pol ali samo celi), ampak ideja je zanimiva, ne ?

primus
Uporabniški avatar
 miro
GTA , midva sva se že zgovarjala , jaz sem zagotovo interesent, verjetno se bo našel še kdo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 marathon95
primus napisal/-a:Kako bi bilo, če bi se v letu 2005 TF udeležil treh maratonov : Beograd, Zagreb, Ljubljana ?
Ne vem natančno kako je terminsko, tudi ne kako je z razdaljami (pol ali samo celi), ampak ideja je zanimiva, ne ?

primus

Beogradski je u 4. mjesecu, zagrebački možeš preskočiti jer je 2 tjedna prije ljubljanskog, a i šteta je da budeš poslije razočani s njim. Preporučam ljubljanski, jer je ove godine bilo preko 60 trkača iz Hrvatske na ljubljanskom maratonu, a to ti dosta govori.
Uporabniški avatar
 marathon95
miro napisal/-a:GTA , midva sva se že zgovarjala , jaz sem zagotovo interesent, verjetno se bo našel še kdo.
Lp
Miro

Evo maila ovogodišnjeg organizatora, pa pitajte možda to napravi i iduće godine: skitnica@kr.htnet.hr
Uporabniški avatar
 GTA
Še nekaj o poti in stroških, če bi šli z vlakom.

Npr:

ČET 21.05LJ - PET ca 6.30BG...
PET dan za prilagajanje :) ...
SOB maraton in zaključeh na katerem od splavov :piti: :toast: ...počitek..
NED 11.00BG - ca 20.30LJ

5 in več potnikov povratna karta nekaj pod 13 tisoč sit, po želji ca 2500 sit doplačilo za spalnik; hoteli (3 zvezdice?) ca 30 euro za 2 nočitvi z zajtrkom v centru BG; štartnina za tekače iz bivše YU 10 euro ...

Organiziran prevoz z avtobusom...bi se bilo treba dogovoriti, vendar dvomim, da bi se nas zbralo dovolj.
Miro, če si za sva potem iz TF zaenkrat dva, v želji, da se čim bolj :D namnožimo :D

Lp!
Uporabniški avatar
 primus
Jaz bi šel, vsaj na 21... ampak sem se že velikokrat na forumu 'nakuril' potem pa zaradi n-razlogov zadevo žal skenslal.
Bom tiho računal s tem datumom in držal fige. Časa je še nekaj.

primus
Uporabniški avatar
 tini
GTA napisal/-a:Miro, če si za sva potem iz TF zaenkrat dva, v želji, da se čim bolj :D namnožimo :D

Lp!

Jaz sem tudi za stvar - termin mi je na kozo pisan.

Lptini
Uporabniški avatar
 INOT
Načeloma sem zraven :P
 zafi
Jaz grem tut v beograd, pa še trije moji prijatelji. sto posto.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

popoldne sem 15 minut brskal po netu za domačo stranjo maratona a vse, kar sem našel, je mrtva domena: www.bgdmarathon.com. je imel kdo drug več sreče?

vsekakor bi rad vedel kaj bolj konkretnega, preden se odločim. bojim se, da se ne ponovi zgodba z novosadskim maratonom. po letošnji udeležbi sodeč zna biti podobno :cry:
Nazadnje spremenil ero, dne 29 Jan 2005, 13:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 ziga
Pri nas se Beogradski maraton napiše Beograjski maraton. Odtod popravek v naslovu. Hvala za razumevanje.

Žiga
Uporabniški avatar
 GTA
Seveda, seveda, kot vedno...npr:

-27. Novogodišnja utrka - Varaždin, 01.01.2005
-18. polumaraton Starek, Zagreb, 14.11.2004
-35. New York City Marathon, 07.11.2004

A smo zapečkarski :roll:

Saj ne bi komentiral pa mrzim gnjavatore!!! :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA