Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Kakšna od tekem bo pa verjetno "padla"...za končno uvrstitev jih bo treba :lauf: šest :!:

:arrow: Prva bo že čez 10 dni na Jesenicah. Lani je blo fajn, lepa, hitra ravninska. Letos mi slabo kaže, na ravnem (in na asfaltu) nisem že dobrega pol leta...

LP
 gazi
Se vidimo na Jesenicah naslednjo soboto! :lauf:

Spletno stran Gorenjskega pokala za leto 2013 mi odpre samo v Internet Explorerju (Mozilla in Google Chrome ne). Marjan, kakšen nasvet?

Tekaški pozdrav,

Gazi
 večno mlad
gazi napisal/-a:Spletno stran Gorenjskega pokala za leto 2013 mi odpre samo v Internet Explorerju (Mozilla in Google Chrome ne). Marjan, kakšen nasvet?

Pejt tečt, računalnik pa pust pr mir. :D
Uporabniški avatar
 firbec
večno mlad napisal/-a:
gazi napisal/-a:Spletno stran Gorenjskega pokala za leto 2013 mi odpre samo v Internet Explorerju (Mozilla in Google Chrome ne). Marjan, kakšen nasvet?

Pejt tečt, računalnik pa pust pr mir. :D

Tomaž, ti preveč tečeš :roll:

Gazi, compu dodaj kakšen vitamin. Meni odpira povsod. Tukaj je statistika trmaste strani zadnjih nekaj dni - očitno odpira, če ne, mi prosim SPOROČITE, pošimfajte :!:
Internet Explorer 582
Firefox 537
Chrome 391
Android Browser 41
Safari 30
IE with Chrome Frame 10
Opera 5
Mozilla Compatible Agent 2
Opera Mini 2
Safari (in-app) 2

Lp Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
Čas hiti, od spomladanskega paketa je minilo že skoraj dva meseca, to in naslednjo nedeljo pa si sledita dve zelo lepi poletni tekmi:
:arrow: 18. avgusta 23. tek po Dovžanovi soteski ( http://www.klub-trmastih.si/gp2013/dovzan2013.pdf ), meni eden najljubših zaradi čudovitega naravnega okolja in hitre, relativno ravninske proge;
:arrow: 25. avgusta 9. tek na Dražgoško goro ( viewtopic.php?f=3&t=22201 ), krasna tekma z izjemno naravno kuliso skoraj na domačem pragu, ki pa sem se ji že pred leti odrekel, ker se teče na Dražgoško goro in ne po gori ali kaj podobnega;

Vsekakor vabljeni na eno in drugo,

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Prosim za mnenja in ideje :!:
http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... rendi.html

:arrow: sedaj sem dobil štiri odgovore oz. mnenja (komentarji na blogu), za kar se najlepše zahvaljujem :!:
:arrow: želel bi si jih več, predvsem pa tudi predloge :!:
:arrow: je stanje v ostalih pokalih enako (nisem si vzel časa za analizo in primerjavo s prejšnimi leti)...gorenjsko pač najbolje poznam.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Odgovori, vredni branja in razmisleka.
Za "potegniti črto" je še prezgodaj. Če se ozrem leta nazaj v čas, ko so pokal imeli samo Primorci (takrat le ravninskega, gorski je prišel kasneje) in potem začetke organiziranja v drugih regijah po njihovem vzoru, moram priznati, da ima Uroš še kako prav...
...si bom moral vzeti več časa, ne morem nečečkati kar nekaj na horuk...
Navsezadnje pa moram tudi sam pri sebi poiskati odgovor...
Tema je še vedno odprta... :hack:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com