Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tekačice, tekači, otroci in vsi ljubitelji športa.

Zopet vas vabimo, da se udeležite tradicionalnega in tokrat že 33. Teka na Mohor. Tek bo tako kot vedno, prvo soboto v juniju 1.6.2013 ob 16:00, v Nemiljah pri Kranju, pri Gostilni na Razpokah. Štart za otroke je ob 16.00 uri ter za odrasle ob 16:30.

Kot običajno bomo tudi tokrat poskrbeli za kaj krepkega na vrhu Mohorja ter za otroke nekaj sladkega v cilju v Nemiljah. Poskrbljeno bo za hrano (brezplačno) in pijačo :beer: , našlo se bo tudi kaj zelooo sladkega :D.

Vsak udeleženec prejme tudi spominsko majico.

Tek slovi kot eden najstarejših in najbolj tradicionalnih tekov v Sloveniji, še posebej pa po svoji preprostosti in domačnosti. Člani ŠD Bela Peč - Podblica se bomo potrudili, da se boste tudi tokrat odlično počutili.

Še grobi podatki:
- Dolga proga: 7,0 km, 450m skupnega vzpona, delno asfalt - delno makedam, na vrhu pa enkraten razgled po celotni Gorenjski
- Kratka proga: otroci tečejo krožno progo v bližini starta in prireditvenega prostora od cca. 500 pa do 1.500m , odvisno od starostne kategorije.

Tek šteje tudi za Gorenjski pokal v rekreativnih tekih tako za odrasle kot za mladino.

Resnično VABLJENI !

VEČ NA http://www.agp-pro.si/tek_mohor/
TONEK napisal/-a:Kolesarskega vzpona v letu 2013 ne bo.

Škoda, bom poskusil najti kaj drugega, mogoče vzpon na Celjsko kočo.

Mimogrede: opazil sem, da si se napačno prijavil za tek na Ratitovec. Prijavil si se na rekreativni tek, ki štarta iz Prtovča in ne na članski itd.. tek iz Železnikov.
Traso smo preizkusili, če kdo še želi je do sobote še dovolj časa :D .

Baje da gre precej žensk na dm tek v lj, no ostali pa lahko pridete na Mohor. Tudi pri nas ne boste ostali praznih rok :wink:
mušnica napisal/-a:Raje na Mohor kot v Tivoli :lol:

A ni to:
1. neracionalno
2. okolju neprijazno?

Glede na to, da je Tivoli veliko bliže. :wink:
No, jaz bom, če bom jutri sploh kje tekla (vreme), tekla ravno v Tivoliju. :D
Saj je vse kul, samo zbodel me je raho podcenjujoč ton prireditve.
Tudi jaz ne grem na tek DM (besedna zveza "DM tek", kot se ta oglašuje, ni ravno slovenska), toda gre jih veliko, in to takih, ki sicer sploh ne bi tekle nikjer. In tudi organizacija je zgledna, vsak dan večkrat hodim/tečem tam mimo, pa vidim, kako se že ves teden trudijo in postavljajo šotore, ograje, plakate, odre, balone ... (pa pustimo ob strani to, da mi ni preveč všeč, da so tisto ubogo cesto tako zvozili, da prideva z Benom oba blatna domov - no, saj on se ne vznemirja preveč, pač pa imam jaz več dela s čiščenjem tac :lol: ).

Aja, jaz sem šla 18. maja v Radence, pa nisem nikjer napisala: "Raje v Radence kot na Blegoš." Ali da raje tečem v Ljubljani (na trojkah) kot na Primožu. Pa je oboje res. A bi zvenelo podcenjevalno do ljudi na drugi prireditvi, kjer se prav tako trudijo.
!
No, pa naj bo dovolj. Dober tek vsem! Ali pohod! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com