Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
 Lučko
Hoj Bot-sub :lol:
Ma oštja vidiš, jz bi letos skor pozabu na Sežano :oops:
Želja :roll: :arrow: ena dobra pašta :wink:
 Bot-sub
Hja, letos bo verjetno Kraška Jota. Bolj fino, toplo pa bolj domače. Sicer pa je menu še diskutabilen :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tole bo zanjdi trening pred Parizom :)
Uporabniški avatar
 gorazd
a se bomo kej združel, da nas bo več kot 10?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Lani je mel ero svoj štant za TF :)
 Nataša
sem prepričana, da nas bo več kot 10. napovedujem, da nas bo okol 50, če ne več. pa da vidmo, če mam kej Dannyevega daru :wink:

Sežana je bila prva tekma, na katero sem šla s forumovci, zato jo mam v lepem spominu. Letos grem pa na 21.

Če je pa meni diskutabilen, bi pa jest mogoče kakšne škampke pa šampanjc :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
MihaPR napisal/-a:Lani je mel ero svoj štant za TF :)

letos pa sigurn en avtobus,če ne več :P :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora pa da se začnenemo pofočkati, ekola mene, Zaenkrat imam rezervirano, če se bomo prijavili v predprijavi kot skupina potem imamo skonto :lol: :lol: :lol: .
Pa začnimo s potencialnimi kandidati:
1.TOMAŽ (marathon)
Nta a bova dihala na škrge :oops: :oops: :cry: :lol: :lol: , čaki da pogledam v šalco kako kaže v tvojem zocu od kofetka.
Hmmhmhmh mislim, da si ti rojena pod danijevo hepi zvezdo hihihi.
No ja, jaz pravim da nas bo 65tekačev pod forumovsko zastavo.Ajd da se stavmo.
Fantje v predrprijavi je skoraj skonto.Proga če je še ista mi je kar všeč malce razbijaška.
ČAO!
Uporabniški avatar
 jcerni
2. JCERNI, Janez Černilec, 5. 9. 1963, 8 km, M
Nazadnje spremenil jcerni, dne 24 Feb 2005, 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
 Lučko
marathon napisal/-a:1.TOMAŽ (marathon)

:shock: Od kje teb No. one :?: Kva pa jz, pa N'ta, Barb, Gorazd, Miha, Bot-sub...ma ti si šele No. 27 al No. 34, kva pa vem :-- .
 sempja
Tud jaz mam plan it..... še nisem bil na Kraškam pa parvjo, da seeekaaa :D
 Ninocka
Ma komaj čakam!!! Danes, ko sem bolj pesimistična in z nogico v škafu z ledom (Tjašin recept :lol: ) mi je tudi tistih 8 km zelo všečnih... :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo porko đenerale Lućko to ti je samo zaradi evidence, da smo na brojuuuuuuuuuuuuuuuuu :wink: .Ma saj veš kako je bilo nekoč pred davnimi časi v Jugo vojski.
U vrsto postroj se, i prebroji se.
Dijo mijo sedaj je mat šeflarjada alvi bek došla, pa da je vse na broju hihihihihihihihihihihihihiihiihihihihihihihihihihiiihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: .
Nta ekola, če se pa letos pojaviš na štartu pa lično od mene dobiš najbolj seksi sadež na tem svetu breskvice :oops: :oops: :wink: .
Evo častna tekaška eko že danes jih začnem delat do polmaratona bojo pa gotove :twisted: :twisted: :roll: :wink: .
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA