Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Arabo
Lani sem se prireditve udeležil in bil navdušen nad progo in tudi organizacijo. Lani je bil tek teden pred LM in je bil kot naročen za zadnji peizkus pred LM. Seveda tudi udeležba tekačev TF ni bila zanemarljiva. Prepričan sem bil, da bo tako tudi letos in ga planiral za 20.10.

Žal pa se tokrat križa s tekom v Rakovem škocjanu. Škoda.
Uporabniški avatar
 tadejz
Škoda za datum, isti dan kot Zagreb maraton. Bil sem lani in mi je bil tek zelo všeč, prav tako termin med ZG in LJ. Letos me žal ne bo, ostalim pa priporočam udeležbo.
Uporabniški avatar
 sdljezica
Lahko bi rekli tudi drugače:
Škoda, ker se tek v Rakovem škocjanu križa s tekom na Ježici ali pa škoda ker se maraton v Zagrebu križa ravno s tekom na Ježici ;-) .

Pridite ne bo vam žal, pa še bližje je kot Zagreb ;-)

LP društvo Ježica.
Uporabniški avatar
 jole
Res je :) ...Meni je npr. Zagreb bližji, vendar je proga tako monotona (dejansko po eni ulici gor in dol, pa še vozniki so živčni, ker je to ena od glavnih ulic in ne morejo preko), tako da grem raje na Ježico.
Uporabniški avatar
 Arabo
Vsak si lahko izber teke, katerih se bo udeležil sam. Žal jih je že toliko, da se je pogosto težko odločiti o udeležbi na enem ali drugem.

Kljub temu pa je bil, koliko jaz vem, vedno organiziran teden pred ljubljanskim maratonom. Tokrat pa dva, zato pa se križa z drugimi teki.

Pogledal sem tudi na spletnem naslovu tekaskih prireditev in opazil, da je teden pred LM povsem brez prireditev v Slo (rezen Teka miru ob dnevu OZN).

Teka bi se pa zagotovo udeležil pred LM. Lani mi je bil zelo dober test za LM in tudi udeležba, menim, da je bila ustrezno večja zaradi tega.
 spela*
sdljezica napisal/-a:Tek bo 13.10.2013, ob 10. uri, s startom in ciljem na HIPODROMU V STOŽICAH. Več o razpisu teka, si preberite na http://sdljezica.si/ kjer se nahaja tudi prijavnica za pred prijavo na tek.

Vljudno vabljeni, Karel Lazar

A je kak poseben razlog za menjavo startno-ciljnega prostora?
 spela*
Tek bo štel tudi za 14. državno prvenstvo novinarjev v teku.

Iz razpisa:

Novinarjem bosta na voljo dve progi, 4-kilometrska in 13-kilometrska, za vsako bodo podeljene medalje najboljšim trem v štirih tekmovalnih kategorijah za DP:
- ženske (do 40 let - letnik 1974 in pozneje)
- dame (nad 40 let - letnik 1973 in prej)
- moški (do 45 let - letnik 1969 in pozneje)
- veterani (nad 45 let - letnik 1968 in prej)

Prijave bodo na startnem mestu (hipodrom) sprejemali na dan teka od 8.30 do starta, zaželene so predhodne prijave novinarjev na elektronski naslov meta.verbic@sedmica.net ali na tel. št. 040/864-616 do četrtka, 10. oktobra. Dodatne informacije so na voljo pri Venčeslavu Japlju (dzepl@T-2.net, 031/618-952).

DP novinarjev pripravlja SCIJ Slovenije – Društvo novinarjev športnikov Slovenije, zato člani SCIJ startnine ne plačajo, drugi novinarji pa bodo startnino poravnali kot vsi ostali udeleženci teka (10 evrov). Ob prihodu na prizorišče bodo novinarji izpolnili prijavnico in na njej svoje sodelovanje na DP novinarjev napovedali z vpisom velike črke N. Na DP lahko tekmujejo novinarji, ki so člani katere od novinarskih organizacij ali imajo urejen novinarski status (organizator lahko zahteva ustrezno dokazilo).

Tek bo ob vsakem vremenu. Ogrevanje na progi bo dovoljeno do 9.55. Udeleženci bodo tekli na lastno odgovornost. Novinarji sodelujejo na teku z enakimi pravicami in obveznostmi kot vsi drugi sodelujoči. Organizatorji bodo pripravili tudi teka na 1,5- in 21-kilometrski progi, ki ne bosta štela za novinarsko DP, bo pa krajši lepa priložnost, da se na njem preizkusijo tekači začetniki.

Vabljeni vsi novinarji, tudi tisti, ki običajno ne tekmujejo in ki jim rezultati ne pomenijo veliko. DP bo priložnost za druženje poklicnih kolegov na rekreativnem področju, tisti bolj zagnani pa bodo lahko preizkusili svojo pripravljenost dva tedna dni pred Ljubljanskim maratonom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA