Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gazda
Pozdravljeni!

Zanima me ,če ima kdo informacije o dvigu številk(kako poteka in ,če je gužva)in kako je z parkiranjem v samem mestu.

Hvala za odgovore Rado
Uporabniški avatar
 tadejz
Dvig številk je počasen in ja, je gužva. Parkiranje je v nedeljo zastonj (ulice okrog trga), v bližini je tudi parking hiša (Javna garaža Langov trg).
Uporabniški avatar
 raf
mi lani nismo nič čakali za dvig cifre. je pa res, da smo bili tam skor dve ure prej, kot je začetek maratona in parkirali 300 m stran od bana v ulici, ki so tam vse enosmerne in priporočam dober ogled, kje smeš voziti, ker tik tak lahko zajebeš.
 MARDUK
Gužva na dvig cifer se nanaša predvsem na soboto, kjer se je čakalo res zelo dolgo. Gospa piše plačilo prijavnine v blokec z blagajniškim prejemkom in zadeva je res šla počasi. 30-40 komadov v vrsti je čakalo krepko preko ene ure.

Zagreb je enostaven za vozit, samo potrebno je malo zdrave logike v prometu. Prometne table ti povedo vse.
 nana
Poglej zemljevid maratona in nekaj od tega vtipkaj. Pa malo še poglej, da ni zaprto za promet. Jaz bi na tvojem mestu iskala ulice "spodaj" (pod traso maratona).
Uporabniški avatar
 Zd.
Jaz sem danes dvignila številko in dejansko ni bilo gneče. Pa še samo 20€ so zaračunali, namesto najavljenih 25€, če nisi plačal do 5.10. ("Organizer has changed the starting fee policy as follows: all entries payed before 5th of october will bi charged 20 EUR. After that date, fee is raised on 25 EUR.")
Tako, da pohvale organizatorju.
Dober tek jutri!
 nana
gazda napisal/-a:Ok,ker sem iskal zgoraj,najverjetneje bom šel kar v garažo Langić,vseeno hvala

Večina ulic zgoraj (vsaj tiste, ki sem jih sama prehodila) so po mojem mnenju neprimerne za parkiranje. ŠE posebej, če se ti mudi ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tak, zdaj pa pakirat, jutri bo kmalu :lol:
Moji cilji ?
pod pričakovanji, zgolj dolgi tek :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Glede garmina in parkinga jaz vnesem Masarykovo ulico ali Gunduličevo ...tam okrog parka se kaj najde.
Srečno

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA