- 08 Okt 2013, 00:21
V imenu prirediteljev in v našem imenu vas vljudno vabimo, da prvi decemberski vikend preživite v Crikvenici. Uživajte v morskem zraku, lepem mestu in okolici, zraven pa še tecite - na maratonu, polmaratonu ali 5 km teku.
December ob morju ima zagotovo svoj čar. Ko dodaš še (pol)maraton, dileme ni več. Vidimo se v Crikvenici
Povezave:
- domača stran
- spletna prijavnica
- lanska najava
--- ˇˇˇ dodano 21.11.2013 ˇˇˇ ---
Odločil sem se, da bom pomagal pri zbiranju startnin, da se ne boste ubadali s tem, kako in kdaj plačati. Velja za udeležence iz Slovenije, ki še niste plačali startnine. Poleg pomoči vam je zelo močan razlog še pomoč prirediteljem. Od vašega nakazila 25 € do njih namreč pride celih 13 evrov
5 € je devka, 7 € pa pobere njihova banka za provizijo - od vsakega nakazila. Kako lahko prirediš maraton, ko je dejanska startnina 13 evrov? Zelo težko!
Če se še niste prijavili in nameravate teči v Crikvenici, se lahko do vključno 28.11.2013 prijavite preko spletne prijavnice, plačilo startnine pa uredite, kot je opisano spodaj.
Postopek je podoben tistemu za varaždinske prijave:
1. startnino nakažete na moj TRR:
Ervin Lemark, Polanškova 6, 1231 Ljubljana Črnuče
TRR SI56 6100 0000 1973 521
BIC HDELSI22
Namen: Crikvenica <vaše ime>
Znesek: 25 € za maraton in polmaraton, kratki tek 12 €, lahko nakažete več startnin skupaj
Sklic: SI00 <nekaj si izmislite>
2. na emajl ervin@lemark.si me obvestite o nakazilu. Dopišite za koga, kateri tek, koliko, ...
3. ko nakazilo prispe, vam to po emajlu potrdim in obvestim ekipo v Crikvenici: nakazila sprejemam do vključno petka, 29.11.2013.
4. na prijavnici v Crikvenici prevzamete svojo startno vrečko - to je to
S tem bomo tudi pospešili delo prijavnice. Tam morajo za vsako plačilo izstaviti uradni račun in to traja. Ja, Hrvati imajo zdaj davčne blagajne...
December ob morju ima zagotovo svoj čar. Ko dodaš še (pol)maraton, dileme ni več. Vidimo se v Crikvenici

Povezave:
- domača stran
- spletna prijavnica
- lanska najava
--- ˇˇˇ dodano 21.11.2013 ˇˇˇ ---
Odločil sem se, da bom pomagal pri zbiranju startnin, da se ne boste ubadali s tem, kako in kdaj plačati. Velja za udeležence iz Slovenije, ki še niste plačali startnine. Poleg pomoči vam je zelo močan razlog še pomoč prirediteljem. Od vašega nakazila 25 € do njih namreč pride celih 13 evrov

Če se še niste prijavili in nameravate teči v Crikvenici, se lahko do vključno 28.11.2013 prijavite preko spletne prijavnice, plačilo startnine pa uredite, kot je opisano spodaj.
Postopek je podoben tistemu za varaždinske prijave:
1. startnino nakažete na moj TRR:
Ervin Lemark, Polanškova 6, 1231 Ljubljana Črnuče
TRR SI56 6100 0000 1973 521
BIC HDELSI22
Namen: Crikvenica <vaše ime>
Znesek: 25 € za maraton in polmaraton, kratki tek 12 €, lahko nakažete več startnin skupaj
Sklic: SI00 <nekaj si izmislite>
2. na emajl ervin@lemark.si me obvestite o nakazilu. Dopišite za koga, kateri tek, koliko, ...
3. ko nakazilo prispe, vam to po emajlu potrdim in obvestim ekipo v Crikvenici: nakazila sprejemam do vključno petka, 29.11.2013.
4. na prijavnici v Crikvenici prevzamete svojo startno vrečko - to je to

S tem bomo tudi pospešili delo prijavnice. Tam morajo za vsako plačilo izstaviti uradni račun in to traja. Ja, Hrvati imajo zdaj davčne blagajne...