Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tek42
Danes odprejo prijave. Startnina 347 USD za ostali svet (če si izžreban oz. če imaš zagarantirano mesto (dober čas, dolg iz prejšnjih let)). Stroški prijave danes 5 USD, nato 11 USD (jih ne vrnejo tudi če nisi izžreban).

Leta 2011 je bilo izžrebanih okoli 2200 tekačev, ki niso iz ZDA, tako da je verjetno kar težko priti zraven.

http://www.tcsnycmarathon.org/
Dragi izkušeni prijavitelji,

dajte mi povedat, ali vam je uspelo sploh registrirat svoj račun, če imate v imenu na kreditni kartici Č, Š ali Ž. Meni je petkrat zavrnilo, pa vem številke niso problem, pa tri na zadnji strani tud ne.

Kako to, da računalnik ne sprejme teh naših priimkov, ma kdo podobno težavo? Kako jo je rešil?

Pa sej upam, da bom izžrebana drugo leto, če ne čez kakšno leto ali pa kasneje:)

lp
Janika
janika napisal/-a:Dragi izkušeni prijavitelji,

dajte mi povedat, ali vam je uspelo sploh registrirat svoj račun, če imate v imenu na kreditni kartici Č, Š ali Ž. Meni je petkrat zavrnilo, pa vem številke niso problem, pa tri na zadnji strani tud ne.

Kako to, da računalnik ne sprejme teh naših priimkov, ma kdo podobno težavo? Kako jo je rešil?

Pa sej upam, da bom izžrebana drugo leto, če ne čez kakšno leto ali pa kasneje:)

lp
Janika

probaj brez strešic.

lp,š

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA