Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živ! Na forum se oglašam prvič, trenutno me najbolj zanima tek :arrow: Kranj-Vrba. Kdo je pravzaprav bobek? Kaj je z netekmovalnim tekom Kranj-Vrba?.. oziroma bo kdo šel? Sam spadam med popolne začetnike na take razdalje, zato verjetno v skupinskem teku nimam kaj iskat, no če koga zanima ta tema nej se kej oglasi,
lp jesen
Uporabniški avatar
 ero
hoj in dobrodošel!

Prešernov tek prireja Bobek. Istočasno pa že nekaj časa prirejajo interni tek tudi iz Kluba trmastih.

je že tako, da je en tek za večino prekompliciran in predrag, drug pa interne narave.

lahko pa se dogovorimo sami in se približno ob istem času narišemo v Prešernovem gaju in odtečemo svoj, TF Prešernov tek :) s tem, da se jaz tempa pod 6:00 ne grem! počasi se daleč pride :wink: edini problem je prevoz nazaj, ki bi si ga morali organizirati sami...
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest bi se pridružil trmastim, ali pa če gremo sami. Tistih 4000-5000SIT se mi zdi malo hudih. Da vidmo kaj rata iz tele teme.

Pomoje ma Miro sigurno kaj več info kako je s klubom trmastih. Ker na njihovi strani bo o tem teku kaj veče šele po 8. februarju, ko bodo objavili slike.
Uporabniški avatar
 Dule
ero napisal/-a:lahko pa se dogovorimo sami in se približno ob istem času narišemo v Prešernovem gaju in odtečemo svoj, TF Prešernov tek :) s tem, da se jaz tempa pod 6:00 ne grem! počasi se daleč pride :wink: edini problem je prevoz nazaj, ki bi si ga morali organizirati sami...

...pa cune za preoblečt bi nas morale čakat v Vrbi..
kaj pa varianta do starta v Vrbi z avtobusom in nato tek do Kranja :?:

zanima me, če bi nam policaji lahko kaj nagajal, ker bi ogrožali avtomobiliste na cesti :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo ali je kdo za obe smeri gore - dole, gore - dole :lol: :wink: :oops: , na koncu pa takoj na bencinsko črpalko po B-vitaminski bencin :wink: .
Glede na to, da bo sedaj v soboto rekord na Šmarno goro, bi se spodobilo in pestro bi bilo če bi odtekli en tek Prešernu v spomin.
Kar se tiče pa bobeka je pa to 100krat bobek in ne samo enkrat.
Imam izkušnje z njim ko sem se enkrat priklopil njegovi ekipi plačal nekaj startnine potem nas je pa šele na Posavcu čakala tekočina, mislim hudo.
In še to smo dobili vsak po eno šalčko kot da bi bili na kaki dializi dijo porko.
Kar se pa tiče Kluba trmastih je pa tako, da je sedaj Iztok Boltez na teku čez Saharo, Sahara - raid in nevem kako bo to sedaj vse skupaj potekalo.
Jaz bi šel zelo rad tako bi imeli spet eno dolgo turni trening.
Ja ali je kdo za obe smeri naj se javi.
Če bi hoteli tečti recimo nekateri samo do Vrbe, potem bi nas moral spremljati kak kombi ali vozilo, da bi se lahko nekateri okrepčali med potjo ali se celo preoblekli.
Nekdo bi se moral javiti, da bi peljal avto ali kombi potem bi stvar veliko lažje stekla.
Se pravi če bi nekdo peljal bi nas na vsake toliko časa nekje počakal kakor bi se prej domenili.Kdor bi mislil iti v eno smer bi seveda dal v omenjeni kombi ali avtomobil svoje stvari, da bi se na cilju lahko preoblekel.
Če bi nas pa bilo več pa bi potem morali imeti kak avto več, da bi se lahko vsi odpeljali nazaj v Kranj.
Najbolj bi bilo normalno da bi se organizirali v nekakšne manjše skupine tekačev recimo do 8komadov ali 5.
In razdalja bi bila med nami kake, recimo 50metrov ali 100m tako nam policaji, če bi jih Lolek in Bolek poklical, kakor se je že zgodilo ko smo tekli s trmastimi, nam enostavno nič ne morejo.
Lahko samo rečemo, da so oni vspredaj druga skupina mi pa druga.
Ma se bomo že zorganizirali ni hudiča, da se ne bi.
Ma hitro se razpišite, da lahko nekako vse skupaj lepo uredimo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Tek , ki ga organizirajo "trmasti" je bolj interne narave, nič kaj niso bili veseli nas padalcev , čeprav nikoli nisem imel problema , ko sem se nacrtal na startu. Uradni organizator pa je bilo vedno turistično društvo kranj. Policija bi znala nagajati , lansko leto je moral predsednik trmastih na zagovor na inšpektorat, saj sem o tem že pisal in o "dividi" , ki nas je posnela na cesti.
Sem pa zato , da se organiziramo sami , ni hudič , da nas ne bi mogel spremljati kdo iz foruma , ki ne bi tekel , ali pa kakšen prijatelj, ki bi naložil potovalke s cunjami, in bidončke pijače pa bi šlo.
Razdelili bi se v skupine , tako , da ne bi preveč motili prometa , analizo pa bi potem že opravili skupno.
Če smo zato , se moramo čim prej dogovoriti, tudi za prevoze nazaj.
Mogoče bi se tudi povezali s turističnim društvom za krajšo proslavo v Prešernovem gaju, ali pa si jo organiziramo sami saj imamo ministrice , ki bi bile tega sposobne.
Jaz se že zelo veselim teka.

Ps: Lahko pa vprašam avtoprevoznika , če bi nas spremljal s kombijem , ter nato nekaj tekačev odpeljal nazaj v Kranj , vendar bi to nekaj stalo.
Z Bobekom pa sem tekel samo enkrat in nikoli več- upam , da ne bom jedel zarečenega kruha.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ero
saj govorimo o 28km teku, ne? torej je čisto dovolj, če nas nekje na polovici čaka spremljevalno vozilo z okrepčevalnico. pa še kak bidon vzamemo s seboj in je stvar rešena.

itak bi se razdelili v manjše skupine in policaji ob tem nimajo kaj jokat. saj ne bomo tekli po avtocesti ali modri cesti.

število avtomobilov na cilju je odvisno od števila tekačev. prej se dogovorimo, dobimo pravočasno v Kranju, par avtomobilov zapeljemo v Vrbo, se zapeljemo nazaj, odtečemo, se vrnemo, analiziramo, ...

primer:

12 tekačev
na cilju rabimo 3 avtomobile
4 vozniki gredo s 4 avtomobili v Vrbo
3 pustijo tam in se z enim vrnejo

če se stisnemo, je lahko tudi eno vozilo manj...

domačini, koliko traja vožnja Kranj - Vrba - Kranj?
Uporabniški avatar
 miro
Vožnja Kranj - Vrba traja približno 20 min.
Mogoče bi v Prešernovem gaju prižgali svečko v spomin. "Trmasti" vsako leto položijo še venček k spomeniku v Vrbi. Veljalo bi jih posnemati.
Torej jaz sem prvi za tek. Iz Vrbe v kranj lahko vzamem kakšnega šoferja , ker upam , da bo iz Kranja v Vrbo peljala žena.
Se še beremo!
Miro
Uporabniški avatar
 Vlajko
miro napisal/-a:...Vožnja Kranj - Vrba traja približno 20 min.....

Ja, za Schumacherja, kadar je prazna cesta. :lol:
Bolj realno, zlasti ob praznikih, kadar je lepo vreme (in 8.2. je praznik) je od 30 - 45 min. Kdor se namesto po avtocesti pelje po stari cesti skozi Posavec, časovno ne izgubi veliko, kajti cesta je tam praviloma manj prometna. :wink:
 dragons
4. Jaz tut
Uporabniški avatar
 tini
5.tini

lp
Uporabniški avatar
 matjaz
ero napisal/-a:OK, torej je za razvoz pred tekom potrebna ena ura. malo veliko...

koliko bi nas pa sploh bilo?

1. Pia
2. Ero
...

tudi jaz, ravno danes sva z erotom ze govorila.
Uporabniški avatar
 MatjazV
7. MatjažV, če bodo tetive zdržale.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA