Dijo mijo ali je kdo za obe smeri gore - dole, gore - dole

, na koncu pa takoj na bencinsko črpalko po B-vitaminski bencin

.
Glede na to, da bo sedaj v soboto rekord na Šmarno goro, bi se spodobilo in pestro bi bilo če bi odtekli en tek Prešernu v spomin.
Kar se tiče pa bobeka je pa to 100krat bobek in ne samo enkrat.
Imam izkušnje z njim ko sem se enkrat priklopil njegovi ekipi plačal nekaj startnine potem nas je pa šele na Posavcu čakala tekočina, mislim hudo.
In še to smo dobili vsak po eno šalčko kot da bi bili na kaki dializi dijo porko.
Kar se pa tiče Kluba trmastih je pa tako, da je sedaj Iztok Boltez na teku čez Saharo, Sahara - raid in nevem kako bo to sedaj vse skupaj potekalo.
Jaz bi šel zelo rad tako bi imeli spet eno dolgo turni trening.
Ja ali je kdo za obe smeri naj se javi.
Če bi hoteli tečti recimo nekateri samo do Vrbe, potem bi nas moral spremljati kak kombi ali vozilo, da bi se lahko nekateri okrepčali med potjo ali se celo preoblekli.
Nekdo bi se moral javiti, da bi peljal avto ali kombi potem bi stvar veliko lažje stekla.
Se pravi če bi nekdo peljal bi nas na vsake toliko časa nekje počakal kakor bi se prej domenili.Kdor bi mislil iti v eno smer bi seveda dal v omenjeni kombi ali avtomobil svoje stvari, da bi se na cilju lahko preoblekel.
Če bi nas pa bilo več pa bi potem morali imeti kak avto več, da bi se lahko vsi odpeljali nazaj v Kranj.
Najbolj bi bilo normalno da bi se organizirali v nekakšne manjše skupine tekačev recimo do 8komadov ali 5.
In razdalja bi bila med nami kake, recimo 50metrov ali 100m tako nam policaji, če bi jih Lolek in Bolek poklical, kakor se je že zgodilo ko smo tekli s trmastimi, nam enostavno nič ne morejo.
Lahko samo rečemo, da so oni vspredaj druga skupina mi pa druga.
Ma se bomo že zorganizirali ni hudiča, da se ne bi.
Ma hitro se razpišite, da lahko nekako vse skupaj lepo uredimo.
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/