Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klas
Oj, tole se mi zdi zanimivo!

Na Hrvaškem se je v zadnjih šestih letih v decembru - ob najdaljši noči - iz spontanega druženja razvila zanimiva prireditev: Blatersa.

Blatersa 2013: 20.decembra se ob 23.59h se začne trail/trek oz. tek/pohod preko cele Medvednice (to je velik hrib nad Zagrebom :D ). Noč je tako namenjena velikopoteznem prečenju tega dolgega slemena, ki ga Slovenci slabo poznamo.
http://www.gelender.hr/index.php?option ... &Itemid=93

Prireditev je neke vrsta tekma. Dolžina je 47 km. Zmagajo pa vsi, ki se prebijejo iz zahodnega konca (Podsused) čez celo veliko Medvednico na vzhod v ciljno Zelino. V veliki meri si odvisen sam od sebe. Na južni strani se tam daleč spodaj bohoti Zagreb v svoji veličini.

Meni se zdi zanimiva tale izvedba:

Odhod iz Ljubljane (ali Maribora) v petek zvečer z vlakom do predmestja Zagreba oz.Podsuseda (tam izstop in odhod na start do 23.59)
Trail run/walk - celo noč :juhuhu:
Prihod na cilj zjutraj - :cmok: :toast: nato avtoštop ali tek do Sesvet (tam vlak), morda nas kdo celo potegne z avtom do tja
Vožnja domov v Lj ali MB s sobotnim jutranjim ali dopoldanskim vlakom (na njem se spi). Doma smo lahko že do 12.ure :clap: :D

Če katerga zanima, naj se javi...jaz skoraj gotovo grem, skupaj nam bo še bolj zanimivo :clap:
Priponke
total00001.jpg
total00001.jpg (140.38 KiB) Pogledano 1132 krat
 alesn
Iz MB gremo trije, kakšno mesto v avtu bi se še našlo, stroške bratsko delimo.
zainteresirani na ales(at)h2oteam.com

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA