Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Velikonočni pohod in tek
POVEŽIMO SOLINE
Soline Sečovlje – soline Strunjan
SOBOTA, 19.3.2005

Veliko ljudi me je poklicalo oz. pisalo. Vsi so si želeli le eno. Želeli so, da bi prestavili tek med solinami na bolj ugoden datum (beri Mali kraški maraton). Strnili smo glave in se dogovorili, da bomo tek organizirali teden prej, torej 19.3.2005.
Teče se od sečoveljskih solin do solin v Strunjanu (cca. 8 km), proga je speljana ob obali, po plaži, skozi tunel stare ozkotirne železnice s ciljem v avtokampu Strunjan. Po teku bomo organizirali voden ogled solin in sprehod do strunjanskega križa. TD Strunjan nam bo predstavilo stare igre kot so Pandolo, mora cantante in bracio di ferro.

POZOR!
Soline d.o.o. bo vsakega, ki bo prišel skozi cilj nagradilo z darilom!

Točke s teka se zbirajo za Obalni tekaški pokal.

Mojmir
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Na forum bi rad vnesel zemljevid proge teka Povežimo soline. Mi lahko kdo pove, če je to sloh možno in če da, kako se to naredi.

Hvala

Mojmir
 drej
Zanimiv tek, kako je s prijavami, koliko je štartnina, prosim za kontaktno telefonsko številko.
lp andrej
 Mojmir Kovač
Živ!

Velikonočni pohod in tek

POVEŽIMO SOLINE
Soline Sečovlje – soline Strunjan
sobota, 19.3.2005 ob 11.00

Proga je po obali okoli Forma Vive, po portoroški plaži, skozi tunel Parencane, cilj je v avtokampu v Strunjanu. Dolžina proge je 8 km.

KATEGORIJE:
moški do 30 let ženske do 30 let
moški nad 30 let ženske nad 30 let

Uvrstitve v absolutni konkurenci se točkujejo za Obalni tekaški pokal 2005

NAGRADE:
Vsak tekač prejme spominsko kolajno. Najboljši trije v posamezni kategoriji prejmejo pokale. Nastopajoči prejmejo tudi točke za
Obalni tekaški pokal.
Na cilju vsi sodelujoči prejmejo praktične nagrade, ki jih podarja podjetje SOLINE d.o.o.

Štartnina: za tek je 1.000 sit za pohod 500 sit
Prijava: uro pred štartom pred vhodom v soline na Seči

Zaželjene so tudi predprijave po mejlu: najboljsi@gmail.com

Kar izčrpno kaj?

Naj me kdo vpraša kaj pripravlja TD Strunjan v čast pohodnikov in tekačev! 8)

Mojmir
Uporabniški avatar
 miro
Mojmir , kaj pripravlja TD Strunjan , za tekače in pohodnike ?
Miro
Uporabniški avatar
 Kunec
Start in cilj sta na različnih koncih, ali bo organiziran prevoz, ali se sam znajdeš :D .
 drej
Mojmir,
prepričal si me. Jaz pridem. Če bo sončno, skočim še na koncu v morje.
lpa
 Lučko
Mojmir Kovač napisal/-a:Naj me kdo vpraša kaj pripravlja TD Strunjan v čast pohodnikov in tekačev!

miro napisal/-a:Mojmir , kaj pripravlja TD Strunjan , za tekače in pohodnike ?

Mojmir , kaj pripravlja TD Strunjan , za tekače in pohodnike ?
PS
Kolkrat naj te še vprašamo :roll:
 Mojmir Kovač
Ziv!

drej napisal/-a:Mojmir,
prepričal si me. Jaz pridem. Če bo sončno, skočim še na koncu v morje.
lpa

To bi pa rad videl! Opozorime, da prinesem s seboj kaj "toplega" za pod zob, da ti bo pogrelo vsaj grlo. Ampak zavedaj se, mrzla voda naredi stvari še manjše :oops:

Mojmir
 Mojmir Kovač
Ker bom govoril o kulturnem programu, sem počakal na Kulturni praznik!

Po pohodu in teku nam bodo predstavniki turističnega društva iz Strunjana omogočili voden ogled strunjanskih solin, cerkve in križa (famozni križ, ki sta ga umetnika zažgala), ki stojita na zelo močnem energetskem območju. Od tam se vidi Mesečev zaliv - najlepši slovenski zaliv. Tisti, ki pa boste imeli rekreacije dovolj, nam bodo člani predstavili stare istrske igre kot so pandolo, mora cantante... Izvedli bomo tudi tekmovanje v polaganju rok in v kdo skoči dlje. Obiskovalci boste lahko kupili domače oljčno olje, sol in poizkusili domače pecivo. Ker se bo vse skupaj malo zavleklo bodo udeleženci Velikonočnega pohoda in teka imeli možnost kosila v hotelu Oleander.

Obrazložitev: pandolo je istrski bejzbol oz.američani so naredili biznis iz naših idej. Mora pa je tisto ko tolčejo po mizi, kričijo številke, kažejo prste, se kregajo ... Zmaga tisti, ki najhitreje laže...

Lep dan
 Lučko
Sigurno pridem :arrow: poskušat domače pecivo. :juhuhu: :wink:
PS
Zanimiv program :clap:
 drej
Mojmir,
ojaaa, mrzla voda mi ne dela problemov, sicer je pa morje glede na okolico relativno toplo. Sem se kopal že tudi januarja. No ja, zdej na stara leta ne pretiravam več :-)) Ampak če bo sončno vreme in ne bo pretirano pihalo pa ne vidim razloga, da ne bi za pol minute skočil v morje. Se mi kdo pridruži?
Uporabniški avatar
 Staša
drej napisal/-a:Mojmir,
ojaaa, mrzla voda mi ne dela problemov, sicer je pa morje glede na okolico relativno toplo. Sem se kopal že tudi januarja. No ja, zdej na stara leta ne pretiravam več :-)) Ampak če bo sončno vreme in ne bo pretirano pihalo pa ne vidim razloga, da ne bi za pol minute skočil v morje. Se mi kdo pridruži?

:roll: ne rečem, da ne :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA