Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Smučarsko društvo Krplje v Ratečah pripravlja tečaj za začetnike v klasični ali prosti tehniki. Tečaj bo trajal od 10. do 14. ure, cena pa je 3000 tolarjev.

Prijavite se do petka, 25. februarja.

Informacije: 051/358-264, <a href="mailto:sportnavzgoja.gim@siol.net">sportnavzgoja.gim@siol.net</a>.
Nazadnje spremenil ziga, dne 26 Feb 2005, 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ali se bo še kdo od TF prijavil, ali bom kar sama? :--(

Aja, vi to dobr obvladate! :shock:
Uporabniški avatar
 Z*
Ali se bo še kdo od TF prijavil, ali bom kar sama?

S*, A* in Z* smo ta vikend na tečaju na Rogli (prijavljeni sta tudi Nada in NatašaP). Sem te vabila zraven, pa nič odziva, pih ... :evil: Ker znamo manj, bomo imele daljši tečaj - 3 dni. Pol bomo pa več znale. Tako. :twisted:
 Lučko
Tjaša napisal/-a:Ali se bo še kdo od TF prijavil, ali bom kar sama? :--(

:lol: Nč bat, ne boš sama :arrow: jz, pa ŠIK, pa Nubira... :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Mene tudi fejst mika tale tečajček (mi smo pa taki talenti, da se to v nekaj urah naučimo :-- )!

Če ne pride nič vmes, bom zagotovo tam.

LP, Vanja
 anja
O, tud jst ne mislim manjkat.... sem mi prav dopade, da pokažem mojo pretresljivo tehniko in jo zamenjam za novo....
lp
Uporabniški avatar
 Tjaša
Punce, ful sem vesela, da nas bo več s TF, da se ne bom sama pobirala tam po smučini.

Se vidimo!
 hribovc
Kdo pa vodi tečaj ? Če je kdo od (po)znanih tekačev, da še jaz pridem.
Prosim pomagajte.
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ero, bo kar držalo. Meni so po mailu takole odgovorili:

Pozdravljeni,

tečaj bo v vsakem vremenu - računamo pa na lepo vreme, saj je sreča na strani hrabrih.
Tečaj je organiziran na način, da se ob 9.30 zberemo, ob 10.00 se začne vadba, okrog 12.ure je nekaj odmora in takrat uredimo plačilo, nato pa nadaljujemo še do 14. ure.
Če imate smuči, ki imajo po vsej dolžini gladko drsno oblogo, jih bomo pred vadbo namazali in hkrati povedali nakaj o mazanju, smuči z narebreno drsno oblogo pa ni potrebno mazati.

Nasvidenje naslednjo soboto.
Milena Kordež
 hribovc
Tale Iztok Kordiš mi pa ne vzbuja prav nobenega upanja, da bo pokazal pravilno tehniko teka. Žal.

Tudi tole vabilo, je malo čudno.

"Če imate smuči, ki imajo po vsej dolžini gladko drsno oblogo, jih bomo pred vadbo namazali in hkrati povedali nakaj o mazanju, smuči z narebreno drsno oblogo pa ni potrebno mazati.

Ali bodo učili tek na naredbrenih smučeh. Ko bi učili alpsko smučanje tekače s starodobnimi bloškimi smučmi ?
Uporabniški avatar
 Tjaša
Dragi hribovc!

Očitno imaš zelo veliko znanja o tehniki teka na smučeh, ki ga s svojo kritičnostjo v drugih temah razlašaš. Čudi me, da do sedaj sam še nisi razpisal kakega TEČAJA TEKA NA SMUČEH, pa ne za začetnike, saj bi to zanesljivo znižalo vaše visoko mnenje o sebi, pa še debelo bi lahko zaslužil!

Ker očitno zadevo dobro obvladaš, prosim pusti temo za ZAČETNIKE pri miru. Verjemi mi, da bomo z Iztokom Kordešom zadovoljni, če nam bo z nasveti pomagal obdržati ravnotežje na teh ozkih dilcah, pa ta pravo žaubo izbrat!

Torej, odpri temo za eksperte! :idea:
 laufar
Draga Tjaša, tle pa morm uletet, čeprov nerad!

Ta pravo mažo vam bo zbrala Milena, na Iztoka jest nebi stavil! 8)
Uporabniški avatar
 Fotr
hribovc napisal/-a:Tale Iztok Kordiš mi pa ne vzbuja prav nobenega upanja, da bo pokazal pravilno tehniko teka. Žal.

Mi lahko razložiš, kaj je zate pravilna tehnika teka? Je to samo tista, ki jo uporabljaš ti, ali obstajajo še kakšne druge možnosti pri izbiri tehnike teka?

hribovc napisal/-a:Ali bodo učili tek na naredbrenih smučeh. Ko bi učili alpsko smučanje tekače s starodobnimi bloškimi smučmi ?

Če bi se zdaj postavil v tvojo kritično kožo bi lahko rekel, da še pisati ne znaš kot ti trdiš za druge, da ne znajo teči na smučeh. Ali pa je tek na "naredbrenih" smučeh tvoj izum tehnike teka. In kaj bi bilo narobe, če bi se učili smučati z bloškimi smučmi? Veš vse tudi o alpskem smučanju?

Ne vem, kakšni problemi te žrejo, da si do vsega tako negativen. Če si malo prebral tale forum, potem boš spoznal, da je spoštovanja vreden vsak, ki se trudi, da nekaj naredi zase. Za nekaterega je uspeh, da preteče en kilometer ne glede na tehniko, za drugega pa so cilji višji. In vsak, ki se trudi za dosego svojih ciljev je vreden pohvale, ne pa nekega podcenjevanja in omalovaževanja. Še bolj čudno je, da se imaš za športnika in seješ svoje nezadovoljstvo z vsem in z vsakim po tem forumu. Pridi enkrat na srečanje forumcev, preteci z nami kakšen kilometer in ne podcenjuj ljudi, ki se trudijo, trdo trenirajo in si prizadevajo za svoje cilje. Taki ljudje so vredni največjega spoštovanja, ne pa norčevanja. Naj se začnem norčevati iz tebe, ker nimaš nobenega svetovnega rekorda? Za mnoge na tem forumu pa so njihovi dosežki vrednejši od svetovnih rekordov. In poleg tega ostajajo ljudje, prijazni in spoštljivi do vseh. Tudi ti se nauči te vrste spoštovanja. Tudi tukaj je potrebna tehnika.
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:...na Iztoka jest nebi stavil! 8)

Na koga bi pa ti stavil. Na sebe? Potem pa kaj napiši, svetuj, pokaži kaj znaš, povej svoje cilje, ne kritiziraj drugih, ki so cilje obelodanili in jih bodo dosegli. Kaj si pa dosegel, da si vzemaš pravico vse po vrsti kritizirati. Kakšni so pa tvoji časi, razdalje, srčni utripi? Te je toliko v hlačah, da nam razkriješ tvoje letošnje cilje, da bomo na koncu ugotovili, če si jih izpolnil? Prijavi se na maraton v Sežano, povej, kakšen čas planiraš, potem bomo pa ugotavljali, kako ti je šlo. In verjemi mi, nihče te ne bo podcenjeval, če ti ne bo šlo, kot ti podcenjuješ vse po vrsti.
Ostalo še preberi v sporočilu za hribovca!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA