Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo!

V soboto 19.3.2005 vabljeni na rekreativno prireditev v gorskem teku, ki je namenjena tudi pohodnikom.

Start:
- ob 9:00 za pohodnike ter
- ob 9:45 za tekače.

Zaključek pri rojstni hiši Jurija Vege v Zagorici, kjer bo tudi kulturni program ob praznovanju občinskega praznika Občine Dol pri Ljubljani.

Začetek kulturnega programa ob 11:00, razglasitev rezultatov ter žrebanje nagrad ob 12:00.

Za pohodnike smo pripravili zanimiv vprašalnik za popestritev poti. Dva, ki bosta pravilno odgovorila na vsa vprašanja, prejmeta nagrado.

Več na društveni spletni strani:
http://www.dol.si/sddolsko
Nazadnje spremenil rebolj, dne 27 Feb 2005, 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim klele pa bo izgleda stvar zelo zanimiva.Zopet en tak manjši vzpon na hrib, tako da ojačamo mal stegna. :wink:
Upam, da bo takrat vse v redu in da pridem ni še sto posto, ampak počakajmo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
tomaz.zupancic napisal/-a:Zopet en tak manjši vzpon na hrib, tako da ojačamo mal stegna. :wink:

Spet priložnost za naše ravnince, da sprobajo kok je luštno v hrib rinit..

Nta sigurno mogoče pride.. :wink:

Priložnost zamujena... 8)
 marjan
"Favoriti trenirajo skrivaj" :D :D :D

Sem šel v torek popoldne pogledati to čudo od Murovice.
Začel sem na lokalni cesti, ko je levo odcep v vas Vrh, potem po strmi asfaltni cesti v vas in skozi vas v strmino Murovice.

Res je strmo, dobro da ni predolgo. Je pa na vrhu precej ravnine za končni sprint. Na vrhu je bil še sneg, tako da je pošteno drselo, predvsem navzdol. Vpisal sem se v knjigo, kjer sem zasledil tudi Jernejev podpis (glej zgornji naslov...).

Pretekel in prehodil sem torej cca tretjino naše gorske preskušnje.

Pride še kdo poleg Duleta? :) :) :)

Imejte se
Uporabniški avatar
 Dule
Pride še kdo poleg Duleta?

Marjan, če pogledaš gornje poste vidiš da smo že vsaj štirje.. Verjamem pa da se bo nabralo kar precej gorskih tekačev, saj ta vikend ni drugih gorskih dirk.. :roll:

Progo poznam, sem bil na generalki leto pred prvo tekmo. Mi je všeč, ker se ves čas izmenjujejo strmi in položnejši deli proge, tako da si vmes lahko oddahneš in pogledaš na lep razgled v dolino :P

Se vidmo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA